AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

PH-PK21

Termékkatalógus
PH-PK21
5 2 értékelés
Kapcsoló - PocketHome rendszerbe sorolt, vezeték nélküli vevő melegvizes kazán központi egységgel történő vezérléséhez, táp: 230 V, relé, kimenet: 5 A/250 V AC, hatótávolság beépített területen: 35 m, vészhelyzeti üzemmód opció, Csehországban gyártva
20 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHovl22_07 Termékszám:  PH-PK21
PH-PK21 20 290 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

PH-PK21

PocketHome rendszerhez tartozó PH-PK21 vezeték nélküli vevőegység

Adj hozzá egy újabb elemet az intelligens otthonodhoz a PH-PK21 fő hőforrásainak vezérléséhez. Ezt a vezeték nélküli kapcsolót úgy tervezték, hogy egy konnektorba csatlakoztatható legyen, és egy másik készülék számára átvezető aljzattal rendelkezik. Ez továbbítja az információt a központi egységtől a kívánt fűtés felé. Könnyen csatlakoztathatod a PocketHome® rendszeredhez. A PH-PK21 kapcsolóval elektromos kazánt, gázkazánt ésegyebeket is vezérelhetsz.

Kézi vezérlés lehetősége

A PH-PK21 vezeték nélküli vevőegység vezérlése nagyon egyszerű, és ha szükséges, a kézi beállítások közvetlenül a kapcsolótestben is kiválaszthatók.

Színes LED fények a tökéletes láthatóságért

A PH-PK21 vezeték nélküli vevőegység négy színes LED lámpával van felszerelve, amelyek segítségével egy pillantással megismerheted a vevőegység aktuális állapotát, beleértve otthonod fűtési igényét is.

PocketHome® rendszer

Az új PocketHome® vezeték nélküli rendszer növeli az otthoni készülékek vezérlésének kényelmét. Irányítsd az összes eszközödet egyszerűen a mobiltelefonodról. Akár a ház vagy a lakás fűtését, akár a világítást kell beállítanod, vagy a kávéfőzőt elindítanod, mielőtt felkelsz az ágyból - a PocketHome® vezeték nélküli rendszer számára semmi sem jelent túl nagy gondot. Természetesen a biztonsági funkciókkal, például tűzjelzőkkelvagy különböző betörésjelzőkkel is kommunikál. A rendszert elsősorban idő- és pénzmegtakarításra tervezték, de mindenki értékelni fogja a kényelmet, amelyet nyújt. A rendszer szíve a PH-CJ39 WiFi és PH-CJ39 WiFi-GST vezeték nélküli vezérlőegység, amely a rendszer eszközeinek és érzékelőinek csatlakoztatására és vezérlésére szolgál.

PocketHome® rendszer

Csatlakozás

A központi egység Wi-Fi vezeték nélküli hálózaton, Ethernet kábelen és GSM-en keresztül biztosít csatlakozási lehetőséget

PocketHome® rendszer

Gazdaságos működés

Energiát és pénzt takarít meg

PocketHome® rendszer

Biztonság

A központi egység a Szerverünkön keresztül kommunikál, amely a legújabb biztonsági szabványokat használja

Egy intelligens alkalmazás a kényelmes vezérléshez

A PocketHome® vezeték nélküli rendszer kényelmes vezérlésére szolgáló egyszerű, intuitív alkalmazás elérhető az App Store-ban, a Microsoft és a Google Play alkalmazásban. Telepítsd az alkalmazást a mobiltelefonodra, és irányítsd az összes PocketHome® készülékedet bármikor és bárhol.

Minden ingatlanhoz megfelelő rendszer

A PocketHome® rendszert minden típusú ingatlanhoz tervezték, legyen szó lakásról, házról vagy üzlethelyiségről. Otthonod ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Rendszeropciók

Az ELEKTROBOCK CZ új PocketHome® vezeték nélküli rendszere növeli a háztartási készülékek vezérlésének kényelmét.

PocketHome® rendszer

MELEGVÍZ-FŰTÉS

Szükséged van arra, hogy szabályozhasd a melegvizes radiátorokat a házadban/lakásodban, és így állandó kényelemben lehess felesleges aggodalmak nélkül?

PocketHome® rendszer

PADLÓFŰTÉS

 Egy kényelmesebb és egészségesebb fűtési módot használsz - a padlófűtést? A PocketHome® rendszerelemekkel sokkal kényelmesebb lesz a vezérlésük.

PocketHome® rendszer

ELEKTROMOS FŰTÉS

Az elektromos padlófűtést, a közvetlen fűtőelemekkel történő fűtést vagy a modern infravörös fűtést részesíted előnyben?

PocketHome® rendszer

A REDŐNYÖK VEZÉRLÉSE

Sötételők, redőnyök, napellenzők és más típusú árnyékolástechnikai termékek vezérlése. Mentsd meg magad a napi gondoktól.

PocketHome® rendszer

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Mindig a megfelelő hangulatot szeretnéd otthon a megfelelő időben? Az intelligens világításvezérlés lehetővé teszi ezt.

PocketHome® rendszer

KÉSZÜLÉKVEZÉRLÉS

A vezeték nélküli készülékvezérlés számos lehetőséget kínál életed egyszerűsítésére.

PocketHome® rendszer

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Betörés, tűz, vízszivárgás stb. elleni védelemre szolgáló termékek is rendelkezésre állnak, így elutazhatsz nyaralni, és közben naprakész maradhatsz az otthoni eseményekkel kapcsolatban.


Paraméterek

Összehasonlít
Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!
Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
230 V Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PH-PK21. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PH-PK21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PH-PK21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PH-PK21.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ