Slevy s AP+ Slevy s AP+

Philips PTA519

Termékkatalógus
Philips PTA519
3D szemüveg aktív, 3D-s televíziókhoz Max
Kód:  WC383y73 Termékszám:  PTA519/00 Gyártó honlapja:

Philips PTA519

A Philips LED-es TV-khez tervezett aktív 3D szemüvegek 3D-s térhatású élményt nyújtanak. A csúcsminőségű Aktív 3D Max technológiával rendelkezik, akció- és speciális effektekkel, amelyek még soha nem lenyűgözőek, mélyek vagy valósak. Ezek a 3D Max aktív szemüvegek teljes képernyős, egyedi élményt nyújtanak a két játékos számára. A kétszereplős 2D játékok esetében a képernyő általában két részre oszlik. A 3D technológia azonban lehetővé teszi egy kattintás a szemüveg gombjára, hogy minden játékos megjelenítsen egy teljes képernyős képet.A szemüveg második legfontosabb jellemzője az alacsony súlyuk, így még a játékfilmben sem fognak zavarni. A szemüveg védő tokot tartalmaz.

Paraméterek és specifikációk:

Technológia:
Aktív 3D Max

Kompatibilitás:
Minden Philips Philips aktív 3D nézettel

Méretek:
151 x 160 x 42 mm

Súly:
30 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips PTA519
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips PTA519. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips PTA519. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips PTA519. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips PTA519.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ