AD květen univerzal Effaclar

PHilips SWV5401H

Termékkatalógus
PHilips SWV5401H
5 6 értékelés
Videokábel - HDMI, 1,8 m, aranyozott csatlakozók, High Speed, árnyékolt, ARC, támogatja az Ethernet és a 3D felbontású digitális audio- és videojelek 4x1080p
Kód:  WE160a Termékszám:  SWV5401H/10 Gyártó honlapja:

PHilips SWV5401H

Sűrűn nézed a laptopodon tárolt filmeket a tévén, de ha csatlakoztatod a két eszközt, nem lesz megfelelő a kép minősége? A Philips SWV5401H kétoldalas videokábel két HDMI csatlakozóval megoldja ezt a problémát. A legújabb technológiával támogatja az összes videót, még a 4K felbontásban vagy 3D formátumban is, amelyek mostanában a legnépszerűbbek. Ennek köszönhetően a kijelző megegyezik a moziban használt digitális rendszerekkel a film megfelelő hangulatának beállításához. A HDMI-kábellel csatlakoztatott tv-készülék digitális tunerekkel teszi lehetővé, a digitális audiokészülékének audió nélkül kábel nélkül történő hangküldését.

A Philips SWV5401H fontosabb jellemzői

  • Video támogatás 4K felbontásban és 3D formátumban
  • Lehetővé teszi, hogy audio hangokat küldjön az audio rendszerbe
  • Rugalmas PVC burkolat
  • Kiváló minőségű hang és kép
  • Aranyozott csatlakozók
  • Csúszásmentes ergonomikus fogantyú
  • Elég hosszú
  • Kétoldalas videokábel HDMI interfésszel

Kiváló minőségű HDMI kábelfeldolgozás

A Philips SWV5401H videokábel nagy rugalmasságú PVC burkolattal rendelkezik, amely maximális védelmet biztosít a kábel lágy magja számára, növeli a tartósságát és leegyszerűsíti a telepítést. A páratlan átvitelt és a minimális jelveszteséget két kiváló minőségű aranyozott HDMI csatlakozó biztosítja hosszú élettartammal. A videokábel egyszerű kezelhetőségét egy csúszásgátló ergonomikus fogantyú biztosítja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PHilips SWV5401H
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SWV5401H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SWV5401H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PHilips SWV5401H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHilips SWV5401H.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ