Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Plantronics Backbeat FIT fukszia

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat FIT fukszia
Bluetooth Headset - Bluetooth v3.0, sportos, tartós kialakítás, legfeljebb 8 órányi hallgatási idő, Inline illesztőprogramok zenehallgatáshoz és hallgatáshoz, akkumulátor kijelző fejhallgató a telefon kijelzőjén, kézi zseb Smartphone-hoz, súlya mindössze 24 g
Kód:  MS030b5d7 Termékszám:  206003-05
Plantronics Backbeat FIT fukszia Megszűnt

Plantronics Backbeat FIT fukszia

Adj hozzá egy csomó kedvenc dalt a lejátszási listádhoz és indulj útnak ezekkel a legkorszerűbb Plantronics Backbeat FIT vezeték nélküli fejhallgatókkal. Első osztályú hangzást, stabil teljesítményt nyújtanak, és mindenekelőtt precíz kialakítással rendelkeznek, amely kiegészíti a reflex színeket, hogy tökéletesen megvilágítást biztosítson, például amikor sötétben futsz. Ráadásul a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően már nem kell foglalkoznod az összekuszálódott kábelekkel sem. 

Főbb jellemzők

  • Fejhallgató a sportrajongóknak
  • Precíziós kidolgozás és kényelmes kialakítás
  • Magas és stabil teljesítmény
  • DSP technológia a hangfeldolgozáshoz és a visszhang kiküszöböléséhez
  • Akár 8 óra hallgatás!
  • Védelmi fokozat IP57
  • Védő P2i nanorészecske
  • Akkumulátor állapotjelzővel
  • DeepSleep üzemmód az energiatakarékosság érdekében

Stabil és tartós

A Plantronics Backbeat FIT minőségi sport fejhallgató és headset egyben. A P2i védő nanorétegnek köszönhetően a fejhallgató vízálló, és védi az esőtől, a kiömlő víztől és a izzadságtól, így bármikor használhatod. Ezenkívül ez a modell IP57 védettségű, így akár 1 m mélységig is vízálló 30 percen keresztül. A rugalmas fejhallgató kényelmes viseletet biztosít minden edzésen. Az egyszerűen kezelhető vezérlőkkel mozgás közben vezérelheted a zenét vagy a hívásokat. 

Tökéletes hangzás

A nagyteljesítményű hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak, erős basszust, természetes középhangot és feszes magasságokat. A fejlett digitális szűrők tökéletes hangzást biztosítanak zaj nélkül és csökkentik a visszhangot hívás közben. Ráadásul a széles dinamikatartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget, ami teljesen természetes a kimeneten.

Mozogj

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órányi zenét, 6 óra beszélgetési időt és 14 napos készenlétet biztosít. Ha hosszú ideig nem használod, akkor a fejhallgatók automatikusan leállnak, amikor lecsatlakozik a Bluetooth-bról. Az akkumulátor töltése mindössze 2 órát vesz igénybe.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat FIT fukszia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT fuchsiový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT fuchsiový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT fuchsia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT fuchsia.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ