Slevy s AP+ Slevy s AP+

Plantronics Backbeat 100

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat 100
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, szilikon füldugók
Kód:  MS030c1t Termékszám:  206860-01 Gyártó honlapja:

Plantronics Backbeat 100

Élvezd ki a szabadságot! Ez a Platronics headset maximális kényelmet nyújt telefonálás közben. Lehetővé teszi a kommunikációt és a zenehallgatást, miközben szabadon hagyja a kezeid, és még a kábel sem korlátoz. Az egésznapos használat során bizonyára mindenki értékeli a merev, de mégis könnyű szerkezetet. 8 órás üzemidővel rendelkezik. A rendkívül rugalmas és vékony nyakpánt gondoskodik a maximális kényelemről a kedvenc zeneszámaid hallgatása közben.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design
  • Zökkenőmentes csatlakoztatás
  • Nagyszerű hangzás
  • A könnyű és kényelmes kialakítás
  • Töltés microUSB-n keresztül

A tökéletes zenei társ

Ezen headset legnagyobb büszkesége maga a kialakítása. A füldugók ergonómiailag a fülhöz lettek igazítva, ráadásul az egész kényelmet már a könnyű tömeg is meghatározza, hiszen csupán néhány grammos. Egyetlen kábel megy az egyik fültől a másikig, a telefonnal vagy a tablettel való csatlakozásról pedig a Bluetooth gondoskodik. Hála mindezen tulajdonságoknak, a Blackbeat 100 maga a megtestesült szabadság.

Elérhető alkalmazások

A Platronics kifejlesztett mind a Goofle Android, mind pedig az Apple iOS számára egy-egy ingyenesen letölthető alkalmazást. Mindenképp hasznodra válik majd az értesítés az akkumulátór állapotáról is, amely ráadásul kétféleképpen történik: grafikus egy klasszikus widgettel, illetve hangalapú, amikor is a headset közli veled.

A csomagolás tartalma

  • Bluetooth headset
  • Micro USB tápkábel
  • Füldugók (S, M, L)
  • Használati útmutató
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat 100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat 100 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat 100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat 100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat 100.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ