AD květen univerzal Effaclar

PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában

Termékkatalógus
PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában
Építőjáték - PVC, 35 részből áll, 18 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4100 Termékszám:  4004943570930
PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában Megszűnt

PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában

Az Ön gyermeke is odáig van a Mása és a Medve meséért? Akkor szerezze be Ön is ezt a tökéletes ajándékot a népszerű, Mása és a Medve sorozatból. A PlayBig Bloxx Mása és Medve a szobában építőjáték mindent biztosít a korábban cirkuszban dolgozó medvének ahhoz, hogy teljesen otthon érezze magát. A szoba könnyen megváltoztatható a nagy kényelmes fotel, a kandalló, az asztal és a nagy hűtőszekrény segítségével. Mindez egy színes dobozban érkezik, amelyben a játék vége után tárolhatja annak elemeit. Így az építőjáték mindig hiánytalanul várja majd gyermekét a következő játék alkalmakor, vagy éppen, készen áll majd az indulásra, ha mgukkal szeretnék vinni.

PlayBig Bloxx Mása és Medve a szobában építőjáték főbb jellemzői 

  • Kompatibilis más készletekkel is
  • Medve is a csomag tartalma 
  • A készlet 35 elemet tartalmaz

A PlayBig Bloxx Mása és Medve a szobában építőjáték tartalma

A PlayBig Bloxx Mása és Medve a szobában építőjáték nagyszerű szórakozást és izgalmas kalandokat biztosít a népszerű televíziós sorozat legkisebb rajongóinak. A szett 35 elemből áll, amelyből megépíthető többek között egy nappali fotel, egy kandalló, egy asztal és egy nagy hűtőszekrény is. A készlet tartalmaz egy medve figurát és egy teás készletet is.

Miért válassza a PlayBig Bloxx Mása és Medve a szobában kiadást?

A Mása és Medve népszerű televíziós sorozat a lehetőségek széles tárházával teszi lehetővé, hogy a mese rajongóik eljátszhassák saját történeteiket kedvenc Mása karakterükkel. A nagyméretű építőelemek úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen meg tudják fogni azokat a kezükbe. A darabok nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszerelhetők. A Mása és Medve a szobában építőjáték készlet alkalmas a gyermekeknek 18 hónapos kortól 5 éves korig, és kombinálható más készletekkel is. Kiváló minőségű műanyagból készült és nagyon könnyen tisztítható.

Méretek: 23 × 14 × 17 cm

Súly: 600 g

copy blokkszerkesztés attribútumokvesz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův pokojíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Mascha und der Bär Mischas Zimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Mascha und der Bär Mischas Zimmer.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ