Shop roku Slevy s AP+

PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje

Termékkatalógus
PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje
Építőjáték - műanyag- 31 részes- dobozban- 18 hónapos kortól alkalmas
Kód:  HRAif4098 Termékszám:  4004943570916
PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje Megszűnt

PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje

Szeretik gyermekeid a Mása és a medvét? Szerezd meg ezt a tökéletes ajándékot a népszerű Mása és Medve sorozatból. A PlayBig Bloxx Mása és a medve - Mása kertje tele van ropogós sárgarépákkal és édes eprekkel. A gyerekek  megoszthatják a gyümölcsöket és zöldségeket a vadállatokkal vagy nyalánkságokat hozhatnak létre. A készlet dobozban található, amely a kockák tárolására szolgál. Játék után csak tedd vissza a dobozba a készletet, és játssz tovább, vagy vidd magaddal az útra. 

PlayBig Bloxx Mása kertje főbb jellemzői

  • Kompatibilis más készletekkel
  • Mása figura is a készlet része
  • A készlet 31 részt tartalmaz

PlayBig Bloxx Mása kertjének részei

Mása és medve - Mása kertje sárgarépákból és eprekből áll valamint kockákból, amelyekre a gyerekek állatok képeit ragaszthatják. A PlayBig Bloxx Mása és Medve - Mása kertje órákra szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára. 31 darabból áll, amely részei: kockák, nagy tábla, kerítések, gyümölcsök és zöldségek, Mása figura, valamint a doboz, amelyben az egész készlet tárolható.

Miért válaszd a PlayBig Bloxx Mása és Medve - Mása kertjét?

A széles körű Mása és Medve építőjátékok lehetővé teszik a népszerű tv sorozat rajongói számára, hogy eljátsszák a saját történeteiket a Másával és a kedvenc karaktereikkel. A nagy kockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen tudjanak játszani velük. Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszedhetőek. A PlayBig Bloxx Mása és Medve - Mása kertje készlet 18 hónapos kortól 5 éves korig alkalmas a gyermekek számára és jól kombinálható más építőkészletekkel. Kiváló minőségű műanyagból készültek és könnyen tisztíthatóak. 

Súly:
600 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ