Akvizice ApF HU Slevy s AP+

PlayBIG Bloxx Mása és a medve: Misa motoros szánnal

Termékkatalógus
PlayBIG Bloxx Mása és a medve: Misa motoros szánnal
Építőjáték - műanyag, 15 db-os, mérete 19 × 14 × 13 cm, 18 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4107 Termékszám:  4004943571012
PlayBIG Bloxx Mása és a medve: Misa motoros szánnal Megszűnt

PlayBIG Bloxx Mása és a medve: Misa motoros szánnal

A te gyermeked is kedveli a Mása és a medve c. népszerű mesesorozatot? Akkor ez az építőjáték tökéletes ajándék lesz a számára! A csomagban található Misa medvével a gyerekek együtt indulhatnak motoros szános túrára, és rengeteg izgalmas kalandban lehet részük. 

Főbb jellemzők

  • Kompatibilis más készletekkel
  • Tartalmaz egy medve figurát
  • 15 részből áll

A csomag tartalma

A készlet tartalmaz egy medve figurát, valamint további elemeket, amelyekből összerakhatod a motoros szánt és a csomagtartót, melybe az ajándékos dobozt teheted. Szerinted hová megy Misa a szánon? A PlayBig Bloxx készlettel a gyerekek hosszú órákon át remekül szórakozhatnak. A készlet 15 darabból áll.

Miért válaszd a Misa medvés PlayBig Bloxx építőjátékot?

A Mása és a medve témájú építőjáték segítségével a népszerű televíziós sorozat rajongói eljátszhatják saját történeteiket kedvenc mesehősükkel, jelen esetben Misával. Az építőelemek nagy méretűek, így a legkisebbek is ügyesen tudják használni őket. Nagyon könnyen összeilleszthetők és könnyen szétszedhetők. A készlet 18 hónapos kortól 5 éves korig ajánlott, más készletekkel kombinálható. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható. 

Tömeg: 330 g

Méretek: 19 × 13 × 14 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBIG Bloxx Mása és a medve: Misa motoros szánnal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míša se skútrem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míša se skútrem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míša se skútrem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míša se skútrem.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ