AD květen univerzal Alza Dny květen

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(415)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(420)
PlayStation 4
(215)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(180)
Gyerekeknek
(84)
Szimulátor
(81)
Árkád
(74)
Kaland
(54)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(169)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(32)
Szöveg
CS
(40)
EN
(419)
DE
(271)
HU
(9)
RU
(17)
PL
(21)
FR
(56)
ES
(29)
IT
(32)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(414)
DE
(173)
RU
(4)
PL
(4)
FR
(19)
ES
(15)
IT
(16)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
420 termék
4,9 14×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX527
4,7
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0288
4,5 10×
Asterix and Obelix XXL 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Tutatiszra! A legyőzhetetlen gallok visszatértek egy új videojátékban. A főhősök két híres gall, akiknek számos kihívást kell teljesíteniük egy különleges parkban, amelyet Julius Caesar próbál kiépíteni.
5 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX614
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
10 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0087
4,4
NBA 2K24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: MSX1507
3,8
Taxi Life: A City Driving Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
13 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0592
5,0
Sonic Superstars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek
22 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1499
5,0
Dragons: Dawn of New Riders - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A híres filmeken alapuló új játékban a felhők közé indulsz a sárkányoddal, és megakadályozzátok, hogy a gonosz gazemberek elpusztítsák a sárkányok szentélyét.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX599
5,0
Asterix and Obelix: XXL Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Teutatesra! A legyőzhetetlen gallok egy új videojátékkal tértek vissza. A két híres gall főhősnek számos kihívást kell teljesítenie. A kollekció 1 csomagban hozza el a 3 kedvenc részt.
12 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MSX921
5,0
Destroy All Humans! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Terrorizáld az 1950-es évek földlakóit a gonosz idegen, Crypto-137 szerepében. Gyűjtsd össze DNS-üket, és döntsd meg az Egyesült Államok kormányát a legendás idegen inváziós akciókaland hű remake-jében.
7 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX702
3,4
Ace Combat 7: Skies Unknown Top Gun Maverick Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy egy igazi ászpilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem múlja felül azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1395
5,0
My Fantastic Ranch - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
Leárazás -28 %
5 790 Ft 8 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1367
3,5
Autobahn - Police Simulator 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Ülj a járőrkocsid volánja mögé, és teljesítsd az új feladatok és különleges küldetések teljes sorát. A rendőri pályafutásod legfontosabb feladata az autópálya biztonságának fenntartása.
10 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1311
5,0
Sonic Colours: Ultimate - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A 2010-es platformer adrenalinban gazdag remastere.
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1300
3,0
Dakar Desert Rally - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A Dakar Desert Rally megragadja a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organisation raliversenyének hamisítatlan sebességét és izgalmát, amelyen licencelt járművek széles választéka szerepel a világ vezető gyártóitól, köztük motorkerékpárok, autók, teherautók, quadok és SSV-k.
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0194
3,5
Truck and Logistics Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Leárazás -10 %
8 790 Ft 9 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0386
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0437
5,0
Dakar Desert Rally - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorkerékpárokat, az autókat, a teherautókat, a quadokat és az SSV-ket.
12 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1263
4,0
Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Három sikeres év után a Nintendo Switch játékkonzolon a Gear.Club Unlimited 2 versenyjáték bömbölő motorok kíséretében megérkezik a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra is! Nyomd padlóig a gázpedált és vágj neki a több mint 1800 mérföldnyi versenypályának, amely csak rád vár.
10 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0182
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
Expeditions: A MudRunner Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
15 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1564
5,0
Tourist Bus Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A kifinomult vállalatirányítási rendszernek köszönhetően az idilli szigeten a semmiből indíthatod el a saját buszvállalatodat. Kínálj egyirányú és retúr jegyeket helyieknek és turistáknak, szállodai vagy repülőtéri buszokat és turistautakat. Kezeld a flottádat, beleértve a gondozást és karbantartást, valamint az alkalmazottak feladatainak ütemezését. Építs a sikeredre, bővítsd flottádat és a növeld a vállalatod sikerét.
9 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0216
5,0
Asterix and Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
8 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX762se
3,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0425

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek

A PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek kategóriában összesen 420 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ