Stellar Blade Alzaboxy

PlayStation VR a PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 kamerához

Termékkatalógus
PlayStation VR a PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 kamerához
4,4 3 értékelés
VR szemüveg -Virtuális valóság szemüveg - A CUH-ZVR2 új verziója vékonyabb kialakítást nyújt, a sisakban integrált fejhallgatót, vékonyabb csatlakozókábelt és az új HDR-kompatibilis processzoregységet. A készlet tartalmazza a Playstation VR-t, PS4 kamerát és a GT Sport + VR Worlds racing játékot.
Kód:  MSX1001g2 Termékszám:  PS719979661 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR a PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 kamerához Megszűnt

PlayStation VR a PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 kamerához


Ismerd meg az új világokat

Nem kell csak játszanod. Át is élheted a játékot

Helyezd a PlayStation VR-t a PlayStation 4-re, és játssz teljesen új módon. Maradj az események középpontjában, fedezz fel új világokat és éld bele magad a játékba.


Ne maradj egy helyen

PlayStation innováció a virtuális valóság számára

Fedezz fel egy új fejezetet, sétálj a képernyőn átlépve a képzelet határait, beléphetsz a virtuális valóság új világába.

Teljesen éld át a játékot

Az érzés, hogy tényleg a játékban vagy

A PlayStation VR-rel nem csak az idő fogalmát veszíted el, hanem azt is el fogod felejteni, hogy hol vagy. Fedezd fel az eddig ismeretlen játék valóságát.



Egyszerűen telepítés nélkül

Készen állsz a PS VR használatára?

Nem kell semmit telepíteni, egyszerűen csatlakoztasd a PlayStation 4 rendszert, és néhány másodpercen belül elkezdheted az akciót.


Mindenki számára 

Egy olyan design, amely összeolvad a valósággal

A készletet úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyű a fel- és levétel, az állítható fejpántnak köszönhetően pedig nem is fogod érezni, hogy a fejeden van.

Játssz a barátaiddal

És hozd be őket a világodba

A Playstation VR-rel minden amit látsz a képernyőre vetíthető, hogy csatlakozhass a barátaiddal. Engedd meg másoknak is, hogy merüljenek el a világodban.


Tökéletes folyamatos megjelenítés

A határok kitolása

A PS VR-nek köszönhetően olyan helyekre is eljutsz, amikről még csak nem is álmodtál. A különleges OLED képernyő gondoskodik a tökéletes és rendkívül folyamatos 360 ° -os megjelenítésről és a hihetetlen 120 fps képsebességről. Ez  a valódi 3D-s hangzással kombinálva meggyőz arról, hogy tényleg a cselekvés középpontjában állsz.



Maradj képben

Meg kell élned, hogy elhidd

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyedén fel- és levehető, lenyűgöző, innovatív kialakítása pedig egyesíti a minimális súlyt a fejpánt nyújtotta támogatással, így a valóság érzését semmi sem zavarja.

Új tapasztalatok klasszikus csomagolásban

PS4 technológiát használ

Elég csatlakoztatni és játszani. A PlayStation VR rendszere ugyanaz a "DNS", mint a Playstation 4, így másodpercek alatt könnyedén csatlakozhatsz és élvezheted az új élményeket.

A fejlődés hónapjai

Tedd fel és játssz

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja az volt, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyedén fel- és levehető, lenyűgöző, innovatív kialakítása pedig egyesíti a minimális súlyt a fejpánt nyújtotta támogatással, így a valóság érzését semmi sem zavarja.

Maradj kapcsolatban

Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi a többi játékossal az online kommunikációt. Ez elmélyíti a részvételt cselekményben.

Ismert illesztőprogramok

Intuitív működés

A PlayStation Kamera által követett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő ideális az intuitív játékhoz. A PlayStation Move mozgásvezérlővel a saját kezedet használhatod a játékban.

Nézz bele

Amit a csomagban találsz

PlayStation VR készlet
PlayStation kamera
Játék GT Sports
VR világ játék
Folyamategység
Sztereó fejhallgató
HDMI-kábelt
USB kábel
Adapter és hálózati tápkábel
Adapter a PS VR csatlakoztatásához


A PS VR készlet adatai

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Termék neve: PlayStation VR

Termék kód: CUH-ZVR2 sorozat

Kiadás dátuma: 2017. október 14

Kijelző: OLED

Képernyőméret: 5,7 hüvelyk

Felbontás : 1.920 × RGB × 1.080 (960 × RGB × 1.080)

Frissítési sebesség: 120 Hz, 90 Hz

Látómező: Approx. 100 fok

Mikrofon: Integrált

Érzékelők: gyorsulásmérő, giroszkóp

Csatlakozások: HDMI, USB

Külső méretek / tömeg

VR készlet : Approx. 187 × 185 × 277 mm (szélesség × magasság × hossz, nem tartalmazza a legnagyobb kiemelkedést, a legrövidebb ívet) - Approx. 610 g (kábel nélkül).

Folyamategység : Approx. 143 × 36 × 143 mm (szélesség x magasság × hossz, nem tartalmazza a legnagyobb kiemelkedést) - Approx. 365 g.


Támogatott játékok:

RIGS Mechanized Combat League - Mechanikus csaták az akciós harcban.

Hajnalig: Rush of Blood - Pokoli hullámvasút, amely megdermeszti a vért az ereidben.

EVE: Valkyrie - Fedezd fel az EVE Online bonyolult sci-fi világát, és élvezd a kozmikus párbajt a mélyben.

Robinson: Az utazás - Készen állsz, Robin? Tapasztald meg a saját bőrödön az élő és a lélegző világot a PlayStation VR segítségével.

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation VR a PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 kamerához Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR pre PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ