30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Plegium intelligens paprika spray SMPS-MG

Termékkatalógus
Plegium intelligens paprika spray SMPS-MG
5 2 értékelés
Paprika spray - egyszer használatos, a biztonsági fedél megakadályozza a véletlenszerű kioldást, ergonomikus forma, használat közben automatikusan helymeghatározó üzeneteket generál a segélyhívó kapcsolattartóknak
20 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PLG22_002 Termékszám:  PL-SMPS-MG
Plegium intelligens paprika spray SMPS-MG 20 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Plegium intelligens paprika spray SMPS-MG

Plegium intelligens paprikaspray zöld színben, exkluzív garanciával

Érezted már úgy, hogy nem vagy biztonságban az utcán?Vagy rendszeresen sétálsz este a sötét utcán a munkahelyedről haza?Ebben az esetben értékelni fogsz egy olyan permetet, amelynek elég kapacitása van ahhoz, hogy elriasszon egy vagy több támadót.De ez még messze nem minden!A Plegium paprikaspray összekapcsolható egy mobilalkalmazással, amely használatakor üzeneteket küld a vészhelyzeti kapcsolattartóknak. Ezenkívül a gyártó garantálja a rendkívül kiváló garanciát is, amely abból áll, hogy vadonatúj paprikaspray-t küld neked, ha a Plegium paprikaspray-vel kellett megvédened magad.

A Plegium bors spray-vel zaklató ellen is védekezhetsz

A Plegium paprikaspray 10-15 másodpercig tartó folyamatos permetezéshez elegendő folyadékot tartalmaz. Ez bőven elég ahhoz, hogy beállítsd a célzást, és akár 3 méteres távolságból több támadót is eltalálj.  Ezenkívül a folyadék vörös és UV festéket is tartalmaz, hogy láthatóan megjelölje az agresszorokat. 

Plegium paprikaspray és a hozzá tartozó mobilalkalmazás

Abban az esetben, ha a Plegium paprikasprayt kell használnod, a GPS-helyzetét tartalmazó szöveges üzenet azonnal elküldésre kerül 5 vészhelyzeti kapcsolattartónak.Az üzenet küldése mellett automatikus hívást is kapsz.Az üzenetküldés mellett automatikus hívás is megtörténik.A segítség perceken belül biztosan megérkezik, ami jelentősen növeli a biztonságodat.

Gyors és egyszerű használat

Nyilvánvaló, hogy a Plegium paprikaspray-t mindig magadnál kell tartanod.Éppen ezért minden permethez mágneses gyorskioldó kulcskarika tartozik, így könnyen felakasztható a kulcscsomóra vagy a táskába tehető. Ha azonban mégis használni kell a Plegium paprikaspray-t, akkor könnyen leválaszthatod azt egy kézzel.Mindig készen áll az akcióra a nagy teljesítményű akkumulátoroknak köszönhetően, amelyek akár 4 évig is kibírják töltés nélkül.

A Plegium SMPS-BL intelligens bors spray legfontosabb jellemzői

  • Eldobható bors spray - elegendő folyadék 10-15 másodperc folyamatos permetezéshez
  • A használat során automatikusan és ingyenesen generálódnak helymeghatározási jelentések és telefonhívások a segélyhívó kapcsolattartók számára
  • Biztonsági fedél véd a véletlen indítás ellen
  • Az akkumulátor élettartama 4 év újratöltés nélkül
  • Ergonomikus forma a szilárdabb fogás és a kényelmes használat érdekében
  • Ingyenes új termék garancia bizonyított támadás esetén

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plegium smart pepřový sprej SMPS-MG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plegium smart obranný sprej SMPS-MG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plegium smart Pfefferspray SMPS-MG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plegium smart Pfefferspray SMPS-MG.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ