Shop roku Akvizice ApF HU

PowerCube Extended Remote SET Black

Termékkatalógus
PowerCube Extended Remote SET Black
5 3 értékelés
Adapter - 4 csatlakozóaljzat, gyerekzár, 1,5 m-es kábel, rögzítő rendszeri dokkoló, nyomógomb, távirányító
Kód:  NZE301s1

PowerCube Extended Remote SET Black

Add meg otthonodnak vagy irodádnak az elegáns, távvezérlés lehetőségét a PowerCube Original Remote készlettel!

A PowerCube Original Remote egy egyedülálló megoldás, távvezérelt hosszabbító zsinórral ami több vezérlővel is összekapcsolható (Multipair). A vonzó design és a modern ívek otthonod vagy irodád díszévé válnak! A modern színű kivitel minden belső térbe kiválóan illeszkedik.

A PowerCube Original Remote Set 4 foglalattal (250V ~, 16A, 3680W), ON/OFF funkcióval, távirányítóval, gyermekzárral és földeléssel rendelkezik. A foglalatok nem zavarják egymást, mindegyikbe csatlakoztatható nagyobb méretű tápegység is. Egyszerűen kombinálható más PowerCube verziókkal.


Mi teszi a PowerCube Original Remote készletet egyedivé? 

Praktikus

A praktikusan elosztott aljzatokat mind egyszerre használhatja. A csatlakozó eszközök nem zavarják egymást, mint az a hagyományos hosszabbító kábelek vagy elosztók esetén történni szokott. Komplikációk akkor sem jelentkeznek, ha nem szabványos kimenetek csatlakoznak adapterek vagy akkumulátortöltők formájában. 

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathatsz akár 4 elektromos eszközt. Az Extended REMOTE verzióval az energiaforrást közelebb hozhatod a kiválasztott helyhez. Kombinálható más PowerCube verziókkal.

Design

Elegáns megjelenés. A modern kivitelezésnek hála a PowerCube minden szobát gazdagít megjelenésével. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. Amelyek között a Red Dot Design Awardra a legbüszkébb a cég. 


Minden egyetlen gombnyomással

A designolt PowerCube elosztóhoz az innovatív PowerCube EXTENDED REMOTE készülék tartozik. A "REMOTE" termékcsalád fő jellemzője egy nagy narancssárga gomb, amely minden funkciót vezérel. A gombbal a PowerCube-t lehet csatlakoztatni/leválasztani a tápforrásról, valamint a PowerREMOTE távvezérlőket lehet vele párosítani.


Távirányítás

Használd ki a legújabb intelligens otthoni technikai megoldásokat! Távvezéreld a csatlakozóaljzatokat! A PowerREMOTE távirányító segítségével bármelyik PowerCube-ot bármikor  be- vagy kikapcsolhatod; egyetlen helyről vezérelheted  a házat, a lakást vagy az irodát. 


Ökológia

Környezetbarát kialakítása miatt a távirányító nem igényel elemet vagy akkumulátort a működéshez. A távirányító hatótávolsága akár 25 m. 


Ragadós felület

Az újrahasználható, távirányító alján lévő ragadós felület segítségével rögzíthető bármilyen lapos felületre.


Elég rálépni

 A távirányítón elhelyezett egyetlen nagy lépésálló gombbal a PowerCube ki- és bekapcsolható kézzel vagy akár lábbal is.


Sok eszközzel párosítható

A PowerCube "REMOTE" egyedi vonása, hogy  egyszerre sok eszközzel párosítható. Kombinálj több PowerRemote távirányítót egy PowerCube "REMOTE"-tal, illetve fordítva, több PowerCube "REMOTE"-ot egy PowerREMOTE távirányítóval. Az elv mindig ugyanaz. Csak tartsd lenyomva a PowerCube REMOTE gombját  5 másodpercig, majd amikor villogni kezd a LED, nyomd meg a PowerREMOTE távirányító gombját. Ismételd meg ezt a lépést minden PowerCube "REMOTE" vagy PowerREMOTE távirányító esetében.


Kombinálható

A PowerCube számos színben kapható. Egy PowerCube eszközt egy másikhoz csatlakoztatva egyszerűen létrehozhatsz egy naked leginkább megfelelő kombinációt. Így eldöntheted, hány  elektromos csatlakozóra és USB portra van szükséged az elektromos készülékek tápellátásához.


Bárhol elheyzehető

A PowerCube Extended REMOTE, mint a neve is sugallja, 1,5 m hosszúságú hosszabbító kábellel rendelkezik.

Az asztalon, az asztal alatt, a falon ... egyszerűen bárhol elhelyezhető, ahol neked éppen alkalmas. Az  Extended REMOTE tartozéka a könnyű elhelyezés érdekében egy rögzítő rendszer. Ha meg akarod változtatni a felszerelt eszköz helyét, egyszerűen eltávolítod a ragadó felületet, és máshova helyezed az eszközt. 


Biztonság

A PowerCube összes típusát szigorú kritériumok szerint alaposan tesztelik, és a tesztek alapján kapnak tanúsítványt. A termékek földeltek, és rendelkeznek gyermekzárral. Minden PowerCube dizájnja kiváló, jó minőségű. Tartós ABS műanyagból készülnek, a nagyobb biztonság érdekében.

Főbb termékjellemzők:

  • Rögzítőrendszer
  • Modern dizájn
  • 1,5 m-es hosszabbító kábel (1,5 mm vastag)
  • Egyszerre akár 4 elektromos készülék is csatlakoztatható
  • Párosítható távirányítóval (tartozék)
  • Az egyes csatlakozók nem blokkolják egymást
  • A vezérlőnek nincs szüksége elemre, a jel egyszerűen a gomb megnyomásával továbbítódik
  • Gyermek biztonsági zár

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Extended Remote SET Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended Remote SET Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Extended Remote SET Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ