Akvizice ApF HU Slevy s AP+

PremiumCord USB 3.1 - DisplayPort 2m

Termékkatalógus
PremiumCord USB 3.1 - DisplayPort 2m
Videokábel akár 4K × 2K @ 30 hz felbontású, FULL HD 1080p, videók és hangok átvitele video és audió átalakítására az USB 3.1 C típusból a DisplayPort
Kód:  WD943f15a Termékszám:  ku31dp02

PremiumCord USB 3.1 - DisplayPort 2m

A PremiumCord átalakító egyszerűen csatlakoztatja a számítógépet, notebookot vagy okostelefont az USB 3.1 Type C monitorral, televízióval vagy kivetítővel. Támogatja a kiváló minőségű video- és hangkonverziót, és külső kijelzőként működik DisplayPort kimenettel . Ossza meg képernyőjét barátaival!

A PremiumCord USB 3.1 kábel legfontosabb jellemzői a DisplayPorton

  • hangot és képet sugároz
  • A PremiumCord USB 3.1 a DisplayPorton képes a képfelbontást akár 4K × 2K-ig 30Hz-en is támogatni
  • anélkül, hogy szükség lenne plug-and-play telepítésére
  • Csatlakoztassa az USB 3.1 C típust bármilyen irányba
  • minőségi fekete kábel 2 m hosszúságú

A munka és a szórakozás

Az aktuális munkaterületed elégtelen? Mindig meg akarta-e bővíteni vagy tükrözni a két monitort? A PremiumCord USB 3.1 a DisplayPort-on nincs probléma! A DisplayPort kimenettel rendelkező külső grafikus kártya lehetővé teszi, hogy két különböző képernyőn dolgozhasson egyszerre . Egyszerűen - multitasking videohívások működtetéséhez és könnyebb megtekintéséhez a családi nyaralás fotói.

A kompatibilitás először

A konverter használata soha nem volt könnyebb. Csatlakoztasson egy olyan modern eszközt, amely támogatja a DisplayPort Alternatív módokat, például a notebookot, a Chromebookot vagy az okostelefont, valamint a Monitor, a televíziót vagy a kivetítőt a DisplayPort funkcióval. Az eredmény azonnali kiterjesztés vagy kép-tükrözés - a plug-and-play-szel nem fogsz gondoskodni semmilyen telepítésről.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PremiumCord USB 3.1 - DisplayPort 2m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord USB 3.1 na DisplayPort 2m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PremiumCord USB 3.1 na DisplayPort 2 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 auf DisplayPort 2m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 auf DisplayPort 2m.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ