Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi

Termékkatalógus
Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi
Tablet 10.1 "1280x800 IPS, Intel Atom processzor négymagos 1,83 GHz-es Z3735F Bay Trail-T, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, microSD maximum 64 GB, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 5MP hátsó kamera + elöl 2 Mpixig, USB 2.0, microUSB, microHDMI, a Windows 8.1 Bing + Office 365 személyes, 7000mAh akkumulátor
Kód:  PSGT0001a Termékszám:  PMP811TDBS Gyártó honlapja:
Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi Megszűnt

Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi

Nagy tabletta munka útközben

Prestigio MultiPad Visconte 3 egy másik képviselője a népszerű sorozat tablettát egy neves gyártó. Tart hozzá menekül komplett számítógép, mint egy megbízható, kompakt és könnyen hordozható all-in-one készülék a munka, tanulás és a játék. A nagy előnye, hogy hála a modern operációs rendszer a Windows 8.1 fog működni a megszokott környezetben. Azt is hangolt közúti használatra, így hála hosszabb akkumulátor-élettartam és termelékenyebb sokkal hosszabb, mint a hasonló modellek. Visconte 3 nagy teljesítményű hardver, hogy hatásköre a Li-Pol akkumulátor nagy kapacitású 7000 mAh. Oneetlen feltöltéssel így kezeli például. 6 óra folyamatos videó lejátszás vagy a napi munka és alkalmazásai.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyteljesítményű tablet teljesen helyettesíti a laptop
  • Kompakt és könnyű a könnyű hordozhatóság
  • Hosszú akkumulátor-élettartam lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozni a mozgás
  • Csatlakozni az internetre a beépített WiFi antenna
  • Nagy kijelző wows a kép felbontása 1280x800 pixel
  • 16 GB belső memória bővíthető további 64 GB
  • Hála a Windows 8.1 teljes szinkronban a számítógéppel
  • A csomag az Office 365 Personal ingyenes

Nagy számítási teljesítmény képes kezelni az összes feladatot

MultiPad Visconte 3 irányadó felső négymagos Intel Atom processzor órajele 1,83 GHz. Kapcsolata 2 GB RAM gondoskodik villámgyors feldolgozást még a legösszetettebb számítási feladatok. Ez csak növeli a soha nem látott grafikai teljesítményt. Többfeladatos, a csatlakoztatott eszközök és a különböző szoftverek és alkalmazások, köszönhetően a gyors és agilis, miközben időt takarít meg. Hasonlóképpen, értékelni fogja, hogy az a processzor a szabadidejében - játszani a legújabb játékokat zökkenőmentesen lejátszani HD video. A tabletta is nevezetes, hogy a high-end 10,1 "IPS kijelző, a finom részletei és a színtelítettség is lélegzetelállító.

széleskörű csatlakoztathatóság

Ha szeretné megtapasztalni egyedülálló esemény? 5 megapixeles kamera nem jelent problémát, hogy hozzon létre egy szép fotót, vagy videót. Tablet Továbbá kitűnő kapcsolat, vezeték nélküli és a csatlakozót. A beépített WiFi antenna is csatlakoztatható az internethez, és reagálni az aktuális eseményekre. Bluetooth, majd csatlakozik más vezeték nélküli eszközökkel, és mások pedig szabványos USB OTG - csatlakoztatható billentyűzet, egér és még sok egyéb kiegészítők. Kiváló minőségű video átviteli nagy területen beszerzi Micro HDMI.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Visconte 3 16GB WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPad Visconte 3 16GB WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte 3 16 GB WiFi.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ