Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Prestigio MultiPad Wize 3008 fekete

Termékkatalógus
Prestigio MultiPad Wize 3008 fekete
3,7 3 értékelés
Tablet Quad-Core 1,2 GHz-es, érintőképernyős 8,0 "IPS 1280x800, 1 GB RAM, 8 GB belső memória, microSD 32GB-ig, WiFi, 2 és 2 megapixeles kamerával 0.3Mpx, microUSB OTG, 3800 mAh-s akkumulátor, Android 4.4 Google + tok
Kód:  PSGT0301 Termékszám:  PMT3008_WI_C_BK Gyártó honlapja:

Prestigio MultiPad Wize 3008 fekete

Karcsú tabletta megfelelő méretű 8 "csemegék nagy jellegét és a jó megjelenés. A szervezetben a tabletta rejt négymagos processzor, 1 GB RAM-mal és egy kétmagos grafikus kártya. Ez a kombináció folyamatosan és fut Android változat 4,4 KitKat. Crystal-éles képeket és élénk színeket ad IPS kijelző finom felbontású, alkalmas a filmnézés. Egy szabad pillanatban, a tabletta elegendő a játék dinamikus 3D-s játékok.

Minden előnyét élvezhetik az Android operációs rendszer formájában számos alkalmazás és játék a Google Playen. MultiPad Wize gyárilag számos hasznos alkalmazást. Minden alkalmazásokat, játékokat, és az adatok megmaradnak a belső memóriában 8GB, de ez nem probléma, hogy bővítse kapacitását egy külső microSD kártya (32GB-ig). Prestigio biztosan megmenekült, és így amikor nem tudják, mit kell tenni az adatokat, van egy másik hatalmas tárhelyet formájában a felhőben, kapacitása 200 gigabájt Az előnye, hogy a felhőalapú tárolás, hogy rendelkezésre áll, ahol és amikor eszébe jut.

Udržujte kontakt se svými přáteli a rodinou. Hála az elülső kamera és a nagy sebességű Wi-Fi kapcsolat soha nem lesz ki hatását. A tapasztalatok és a rögzítés 2 megapixeles kamera és egyenes oszthatja meg a szociális hálózatokon. Fényes alumínium modern design végül csomagolás a bőrtokot, és menjen egy utazásra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio MultiPad Wize 3008 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Wize 3008 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPad Wize 3008 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 3008 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 3008 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ