Shop roku Slevy s AP+

Prestigio MultiPad Wize 3108 fekete

Termékkatalógus
Prestigio MultiPad Wize 3108 fekete
Tablet - Intel Atom C3230 X3 Quad Core 1,2 GHz-es, érintőképernyős 8,0 "IPS 1280x800, RAM, 1 GB belső memória 8 GB microSD maximum 64 GB, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, 2 megapixeles kamera, 2x + 0.3MPx, microUSB, 4200mAh akkumulátor, a Google Android 5.1
Kód:  PMT1003 Termékszám:  PMT31083GCCIS Gyártó honlapja:
Prestigio MultiPad Wize 3108 fekete Megszűnt

Prestigio MultiPad Wize 3108 fekete

Élvezze érintőképernyős digitális világban egy új tablet Prestigio MultiPad Wize 3108. Úgy tervezték, hogy tökéletes filmnézéshez, játékokhoz vagy a szörfözés az interneten, és még kényelmesen elfér a zsákba. Elegendően éles képe 8 "IPS kijelző felbontása 1280 × 800 pixel, és kiváló kontraszt arány, élénk színek. Élvezze a filmeket, játékokat, online bolt, mutasd meg a prezentációk, vagy könyvet olvasni kényelmesen otthon és útközben.

legfontosabb jellemzői

  • Compact 8 "tablet alkalmas a gyakori sebességváltó
  • Négymagos processzor zökkenőmentes
  • Csatlakozás az internetre a beépített 3G modul
  • Egy pár kamerák videohívások és fotózni
  • Az a lehetőség, bővülő memória akár 64 GB-os micro SD kártya
  • Hosszú élettartamú elemek, amelyek kapacitása 4200 mAh
  • A modern operációs rendszer Android 5.1 Lollipop

Több, mint elegendő erőt

Elérni a legmagasabb sebességet négymagos processzor Intel Atom C3230 X3 órajele 1,2 GHz. Gyorsabb weboldal betöltése, jobb teljesítményt is igényes alkalmazások, többfunkciós és kiváló minőségű játékélményt alacsonyabb energiafogyasztás. Egyesíti grafikus kártya Mali 450 MP4 és 1 GB RAM, és egy meggyőző multimédiás funkciók és kiváló minőségű játékélményt.Minden multimédia fájlokat használ 8GB belső memória, amely bővíthető akár 64 GB-os micro SD kártya. A standard WiFi az internethez szinte bárhová kapcsolódni a beágyazott 3G modul.

Maradjunk kapcsolatban

Tartsa a kapcsolatot barátaival, családjával és üzleti partnerek az első webkamerás videohívások. A fényképeket és videókat rögzíthet a különleges pillanatokat a hátsó kamera felbontása 2 MP és egyszerűen megoszthatja azokat a szociális hálózatok. Akkumulátor kapacitása 4200 mAh, és most már többet dolgozni azzal a lehetőséggel, a töltés keresztül micro USB port, hogy megadja az extra mobilitás.

Rengeteg hasznos alkalmazások

Élvezze az előnyeit rendszeren fut Android 5.1 Lollipop. Prestigio MultiPad is számos hasznos alkalmazásokat. Prestigio sokemeletes számos ingyenes alkalmazások, illetve a különleges ajánlatokat. Azt is letölthető több mint 1 millió a Google Playen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio MultiPad Wize 3108 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Wize 3108 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPad Wize 3108 čierny.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ