Shop roku Slevy s AP+

Prestigio Muze 3708 3G

Termékkatalógus
Prestigio Muze 3708 3G
4,0 1 értékelés
Tablet - MTK8321 Quad Core 1.3GHz, 8"-os 1280x800 IPS érintőkijelző, 1 GB RAM, 16 GB belső tárhely, microSD max. 32 GB, Dual SIM, 3G, GPS, 2x kamera: 0.3 MPx + 2 MPx, 4000 mAh akkumulátor, Android 7.0
Kód:  PMT1052b Termékszám:  PMT3708_3G_D Gyártó honlapja:

Prestigio Muze 3708 3G

Kompakt, okos és stílusos

A Prestigio Muze 3708 tablet stílusos megjelenést, magas teljesítményt és megfelelő hardvert kínál szolid áron. A mobil eszköz legfontosabb erényei a 8"-os IPS kijelző, mobil 3G támogatás, illetve a nagy teljesítményű négymagos processzor, amely gondoskodik a Google Android 7.0 Nougat, és az erőforrás-igényesebb alkalmazások gyorsabb működéséről.


Legfőbb jellemzői

  • Szélesvásznú 8"-os IPS kijelző (1280×800 px)
  • 1.3 GHz-es, 4 magos MTK8321 processzor 
  • 1 GB munkamemória
  • 16 GB belső tárhely + micro SD kártyahely
  • Két SIM kártya támogatása hívásképességgel
  • Két kamera LED vakuval
  • Android 7 Nougat operációs rendszer
  • Mobil 3G kapcsolat
  • WiFi, Bluetooth, GPS

Pörgős teljesítmény

A Prestigio tablet elegendő erőt kínál multimédia tartalmak lejátszásához, és nagyobb erőforrás-igényű alkalmazásokhoz, ide értve a játékokat is. A készülék szíve az 1,3 GHz-es, négymagos MT8321 processzor és az 1 GB munkamemória. Adattároláshoz 16 GB belső tárhely áll rendelkezésedre, amely microSD kártyával akár 32 GB-ig is bővíthető.


Hosszú üzemidő

A tablet hosszú üzemidejéről 4000 mAh-s, nagy teljesítményű akkumulátor gondoskodik. A hatékony energiagazdálkodás Doze üzemmódban tartós teljesítményt biztosít, a feltöltés állandó igénye nélkül. Élvezd a hosszú ideig tartó zenehallgatást vagy filmnézést, semmi nem korlátoz majd tevékenységeidben.


Prémium IPS kijelző

A tablet elülső részét a 8"-os szélesvásznú, HD felbontású IPS kijelző uralja, amely kiváló színhűséget és széles betekintési szöget nyújt. A 2 Mpx-es, LED-vakus hátsó kamerával minden fontos pillanatot megörökíthetsz. Az elülső, 0.3 megapixeles kamera ideális szelfik készítéséhez, vagy videohívásokhoz.


Android 7.0 Nougat

Az összes folyamat és alkalmazás gyors működéséről a modern Android 7.0 Nougat operációs rendszer gondoskodik, amely széles körű testreszabási képességekkel és számos energiatakarékos funkcióval rendelkezik, az akkumulátor leghatékonyabb használatához. Az előre telepített Google Play portál hozzáférést biztosít több száz olyan alkalmazáshoz és játékhoz, amelyet könnyedén letölthetsz a táblagépedre, és remekül szórakozhatsz.


Dual SIM

A Muze 3708 3G két SIM kártya foglalatot tartalmaz, így egyszerűen használhatod otthon és munka közben is. A kompakt méret és a beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a tabletet telefonhívások lebonyolítására is használd, így szükség esetén kiválthatja az okostelefonodat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio Muze 3708 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Muze 3708 3G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio Muze 3708 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Muze 3708 3G.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ