Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox

Termékkatalógus
Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox
Konzol játék - dobozos változat,
Kód:  XBSE0084
Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox Megszűnt

Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox

Kikapcsolt
Project Zero: Maiden of Black Water

Hangulatos horror-játék

Elhagyott lakásokat, a csendes erdei ösvényeket és a kísértetjárta kápolnákat fogsz felfedezni Yuri, Miu és Ren karaktereinek összefonódó történetein keresztül. Árnyak fognak kísérteni, a szorongás pedig a társad lesz.

Kikapcsolt
Project Zero: Maiden of Black Water

A titokzatos hegy

Mindhárom szereplőt vonzza a titokzatos Hikami-hegy, ahol egy sötét erő lakozik, és ahonnan nincs menekvés. A hegyet a holtak kísértetei és szenvedő lelkek is lakják, akik nem tudnak békére lelni. Nagyon vigyázz velük!

Kikapcsolt
Project Zero: Maiden of Black Water

Fényképezz szellemeket

Fegyveres harc helyett fényképezőgépet kapsz a kezedbe. A fényképezéssel ugyanis megsebzed az ellenségeket, és ezzel a módszerrel végül kiűzheted a szellemet, és örökre elküldheted.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Project Zero: Maiden of Black Water – Xbox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Project Zero: Maiden of Black Water - Xbox.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ