Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ravensburger Disney Verdák 3

Termékkatalógus
Ravensburger Disney Verdák 3
5 1 értékelés
Puzzle - a kész kép mérete 19 x 14 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4835 Termékszám:  4005556068944 Gyártó honlapja:

Ravensburger Disney Verdák 3

Te és a gyermekeid is imádjátok a klasszikus kirakót? Szerezz be egyet a Ravensburgetól. A kirakó kitűnő minőségének köszönhetően a darabok pontosan illeszkednek egymásba. A puzzle összerakása közben tapasztaljuk meg, hogy gyerekekkel csodás szórakozás, a felnőttek számára pedig naygon jó kikapcsolódás. De az agyad akkor sem fog teljesen kikapcsolni, sőt még a finommotorika is fejlődik. Ez a Ravensburger kirakós sok kellemes pillanatot szerez majd neked, legfőképp a kirakás sikere.

A Ravensburger puzzle legfőbb jellemzői

  • 4 különálló kirakóból áll
  • A Disney Verdák 3 motívumával
  • Mindegyik kirakó egy fokozattal nehezebb az előzőnél
  • Gyermekek számára 
  • Összerakás után szép díszlete a szobának

Kirakó Disney Verdák 3 motívummal

A gyermekeid biztosan ismerik a kedvelt Verdák rajzfilmet és főhőseit, mint Villám McQueen, Matuka és a többi motoros barátjukat. A Verdák 3 kirakó a Ravensburgertől képet tartalmaz és fokozatosan nehezedik az összerakás igényessége. A legegyszerűbb modell 12 darabból áll, a következő 16, majd 20 és a legügyesebbek számára az utolsó modell több autó képét ábrázolja és 24 darabos. Állj neki és rakd ki az összeset! 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Disney Verdák 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Disney Auta 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger Disney Auta 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Disney Cars 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Disney Cars 3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ