Shop roku Akvizice ApF HU

Razer Firefly Cloth Edition

Termékkatalógus
Razer Firefly Cloth Edition
4,5 8 értékelés
Egérpad - anyaga: textilfelület, mérete: 355mm × 255mm × 3,5mm, szín: fekete
Kód:  MR060y9j Termékszám:  RZ02-02000100-R3M1 Gyártó honlapja:

Razer Firefly Cloth Edition

Csakúgy, mint más Razer termékek esetében, amelyek Chroma világítással rendelkeznek, az egérpad háttérvilágítása is 16 millió színárnyalattal és különböző fényhatásokkal állítható be. Fedezd fel a személyre szabás teljesen új szintjét és dobd fel a játékot egy különleges vizuális élménnyel. Ha több Chroma terméked van, akkor ezeket akár egymáshoz is illesztheted. A Razer Firefly azonban nemcsak divatos kiegészítő, hanem vérbeli gamer egérpad a legigényesebb játékosoknak.

A Firefly Cloth Edition egérpad felülete mikro texturált anyagból készült, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a sebesség és az érzékenység között. Ez garantálja az egér érzékelőjének az ideális mozgásérzékelő körülményeket és semmilyen ellenállást nem tanusít, még akkor sem, ha az akciójátékok során a legnagyobb pontosságra törekszel. Úgy tervezték, hogy teljes mértékben a te irányításod alatt álljon az egér, függetlenül a gamer egértől vagy az érzékenység beállításától.

Főbb jellemzői

  • Testreszabható Chroma világítás
  • A színek szinkronizálása más termékekkel a Razer Synapse segítségével
  • Mikro texturált felület a kiegyensúlyozott tulajdonságokért
  • Csúszásgátló gumi alap
  • Aranyozott USB csatlakozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Firefly Cloth Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Firefly Cloth Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Firefly Cloth Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Firefly Cloth Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Firefly Cloth Ausgabe.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ