Shop roku 30 dnů na vrácení

Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne

Termékkatalógus
Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne
1,0 1 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 3 m hosszú kábel
Szuper ár
24 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMVV027 Termékszám:  45633560100 Gyártó honlapja:
Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne 24 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közismert Remington gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő erős légáramlatot biztosít, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...
Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...

A híres Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A közismert Remington hajszárító ápolja és kordában tartja a hajat
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A közkedvelt Remington hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű Remington hajszárító a sima és puha haj kulcsa az ionizátornak köszönhetően. Az ionizátorral ellátott hajszárító működése negatív töltésű ionokkal történik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a népszerű Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington AC8605 Colour Prot. Dryer - champagner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington AC8605 Colour Prot. Dryer - champagner.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ