Shop roku Shop roku

Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer

Termékkatalógus
Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer
4,9 19 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, professzionális felépítés, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete és rózsaszín kivitel
23 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFE587 Termékszám:  45672560100 Gyártó honlapja:
Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer 23 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

27 020 Ft
Szett megvásárlása

Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A híres Remington által gyártott hajszárító pontosan ezt nyújtja. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2200 W. 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem kell aggódnod a begöndörödés miatt, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád. Ez a hajszárító a népszerű Remington gyártótól remekül ötvözi a professzionális kialakítást és egyedi designt.

Hajszárító Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer Csomag tartalma

A közismert Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer hajszárító leglényegesebb tulajdonságai

  • A népszerű Remington hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 1,8 m
  • A népszerű Remington hajszárító nagyszerű választás akkor is, ha professzionális felhasználás a cél
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete és rózsaszín

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A népszerű Remington hajszárító kiváló választás, hiszen hajápoló funkciói mellett még remekül is néz ki A hajszárítás segít abban, hogy sima alapot kapj a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A népszerű Remington hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja. A csomagban a közismert Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5706 Curl&Straight Confidence Dryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D5706 Cur l& Straight Confidence Dryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5707 Curl & Straight Confidence Trockner.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ