Shop roku Akvizice ApF HU

Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe

Termékkatalógus
Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe
5 2 értékelés
Tisztítókészlet - 3 sebességfokozat, 3 cserélhető fej, időzítő
Kód:  REMPC001 Termékszám:  47003560100 Gyártó honlapja:
Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe Megszűnt

Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe

 

Készüljön fel arra, hogy a Remington arctisztító kefe használata mellet természetességtől ragyogó, illetve csodás, tiszta bőrével ki fog tűnni a tömegből. Ez az ügyes szépségápolási segédeszköz alapos arctisztító technológiát alkalmaz, mélytisztító funkciója alaposan megtisztítja a bőrt és gyengéden eltávolítja a pórusokban megtapadt szennyeződéseket. Nem csupán hatékonyan tisztítja a bőrt, hanem a bőrápoló termékek felszívódásának támogatásával biztosítja, hogy azok maximálisan kifejthessék hatásukat.

Legfontosabb jellemzők

  • Minden bőrtípusra megfelelő
  • Tízszer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás
  • Vízálló
  • Kettős funkciójú forgó és vibráló technológia
  • 3 sebességfokozat
  • 1 feltöltés 30 használatot tesz lehetővé

Hatékony tisztítás

Karcsú kivitelezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. A vezeték nélküli kialakítás biztosítja a könnyű kezelhetőséget. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiával felszerelt. 

A készülék három darab kefés fejjel rendelkezik: a normál kefe a napi mélytisztításhoz ideális; a szenzitív kefe az érzékeny bőrtípus esetén ideális, és a napi gyengéd tisztítás elvégzésére szolgál. Végül a masszírozó tartozékkal végezhető el legjobban a mélytisztítás és a fakó, fáradt bőr revitalizálása. Ezen túlmenően a készülék egyperces időzítővel van ellátva, amely 20 másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre, a bőr mély és alapos megtisztítása céljából. Három sebességfokozattal rendelkezik a készülék, melyek közül a számunkra kedvező beállítást választhatjuk ki.

Egyszerű és kényelmes

A Remington REVEAL bőrápolása tízszer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A készülék vízálló, így mosható és zuhany alatt is használható. A karbantartás is nagyon egyszerű és gyors. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ