Shop roku Effaclar

Remington FC500 E51

Termékkatalógus
Remington FC500 E51
4,4 3 értékelés
Tisztítókészlet - tisztító kefe a nők számára, kettős hatású ecset forgó és vibráló, 2 tisztítási sebesség, antimikrobiális univerzális ecset, LED kijelző villog alacsony akkumulátorral, perc időzítő finom jelzéssel, töltés, gumírozott fogantyú, mosható, utazótáskába is belefér
Kód:  REMIN221 Termékszám:  47015560100 Gyártó honlapja:

Remington FC500 E51


Tökéletes bőrtisztító

A Remington FC500 Face Remover segítségével azonnal, természetesen, gyönyörű bőrt kap mindössze 60 másodperc alatt. Ez a készlet alaposan megtisztítja és óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket a pórusoktól. Az eredmény egészséges és szép bőr.


Főbb jellemzők  -Tisztító készlet Remington FC500

  • Tisztító készlet tökéletesen tiszta bőrre
  • 2 sebességgel
  • A beépített akkumulátor 30 percig tart ki
  • Vízálló test
  • Forgó és vibráló technológiák
  • Impulzusidőzítő
  • Ecset mikrobaellenes védelemmel

Távolítsuk el az összes szennyeződést

A forgó és vibráló ecset kettős hatásának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a száraz bőrfelületet, ahová az ujjai általában nem érnek el. Hagyja, hogy ez a kompakt ecset elvégezze a munkáját, és egy pillanat alatt megújítsa a bőrét, és egészséges megjelenést biztosítson.


Alapos védelem baktériumok ellen

A 99,9% -os antimikrobiális védelemmel ellátott ecsetfej biztosítja, hogy a bőr tisztítása során minden baktérium megsemmisüljön. Élvezze az egészséges és tökéletesen tiszta bőrt piszok és baktériumok nélkül.


Vízálló test

Kényelmes használat csúszásmentes fogantyúval és 30 perces zuhanyállósággal. A kompakt méret megkönnyíti az utazótáskába való behelyezést, így bármikor használhatja a tisztító készletet, amikor el akar menni az edzőterembe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington FC500 E51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC500 E51. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington FC500 E51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington FC500 E51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington FC500 E51.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ