0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Remington NE3750 Nano Series Lithium

Termékkatalógus
Remington NE3750 Nano Series Lithium Nano Series Lithium
4,5 33 értékelés
Trimmelő - Orr-, fül-, vagy szemöldök szőrszálak eltávolítására, 2 cserélhető fejjel, Comfort Trim technológiával, lítium akkumulátorral
Kód:  REMZCH01 Termékszám:  43172570100 Gyártó honlapja:
Remington NE3750 Nano Series Lithium Megszűnt

Remington NE3750 Nano Series Lithium


Hygiena
 

Higiénikus vágókések

Most gyorsan és könnyedén eltávolíthatók a nem kívánt szőrszálak nem csak az orr, a fül és a szemöldök, hanem a kevésbé megközelíthető területeken, mint például a szakáll és a tarló. Ön teljes nyugalommal hagyhatja el otthonát, csak bízza magát erre az intelligens készülékre amely megkönnyíti dolgát. A lítium akkumulátor pedig garantálja a hosszú távú és hatékony működést.


Tisztaság mindenek felett

Mivel az orr, a fül és az arc más érzékeny területeiről van szó, a Remington készüléke megérti a a tisztaság és higiénia fenntartásának fontosságát, megkönnyítve azt. A készülék intelligens, mosható fejjel van ellátva, amely megkönnyíti a karbantartást, hogy mindig a legteljesebb higiéniát biztosítsa. A karbantartáshoz egyszerűen távolítsa el a fejet, és öblítse el azt. A penge felülete antibakteriális (nanosilver), azaz taszítja a baktériumokat és megakadályozza a további szaporodásukat, ezáltal csökkentve a bőr irritáció valószínűségét.

Omyvatelnost
 

Pohodlnost
 

A kényelem az első

A készülék használata precíz, biztonságos és könnyed, hogy megvédhesse arca érzékeny területeit a nemkívánt vágásoktól, sebektől. A függőleges vágókések megkönnyítik az orr és fül területeinek elérését, valamint biztosítják a pontosabb vágást a szakáll, tarló vagy szemöldök formálásának esetében. A vágó ''Comfort trim'' technológiával van ellátva, amely lehetővé teszi a biztonságos és könnyű használatot.


 

Nedves és száraz használat

A Nano Lithium higiéniai vágókések az arcszőrzet vágásának teljes élményét nyújtják. A készülék praktikus tartozékaival megfelel a legszigorúbb követelményeknek. A tartozékok közé tartozik 2 cserélhető fej (könnyen tisztítható függőleges vágókések és egy precíziós formázó hozzáadható vezető fésűvel).

Funkce

A termék jellemzői:

  • Antibakteriális nanosilver borítás a higiénikus szőrtelenítéshez
  • 2 cserélhető fej:
    • Könnyen tisztítható függőleges vágókések
    • Precíziós formázó hozzáadható vezető fésűvel
  • "Comfort trim" technológia - a biztonságos és könnyű használat érdekében
  • Függőleges vágókések
  • Mosható, zuhany alatt használható
  • Vezetőfésű 5 különböző hosszúság beállítási lehetőséggel (1-5 mm)
  • A hozzá csomagolt lítium elemmel várhatóan 220 perc használati idő

A csomag tartalma:

  • Könnyen tisztítható függőleges vágókések
  • Forgófej az orr- és a fülszőrzet vágáshoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington NE3750 Nano Series Lithium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington NE3750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington NE3750 Nano Series Lithium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington NE3750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington NE3750.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ