AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REVOLUTION Brow Lamination 6 db

Termékkatalógus
REVOLUTION Brow Lamination 6 db
Kozmetikai ajándékcsomag - szemöldökformázás 4 lépésben - 1 465 Ft/db
8 790 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEKO5297 Termékszám:  5057566450164
REVOLUTION Brow Lamination 6 db 8 790 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

REVOLUTION Brow Lamination 6 db

A REVOLUTION Brow Lamination Kit segítségével otthon is olyan szemöldököt készíthetsz magadnak, amelyet kedvenc szépségszalonodban szoktál csináltatni - csak sokkal kedvezőbb áron. A folyamat négy egyszerű lépésből áll, ez a készlet pedig mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy otthon professzionálisan lamináld a szemöldöködet. A laminálás eredménye akár egy hétig is tart, a benne lévő keratin és napraforgóolaj biztosítja a gyönyörű szemöldököt és extra táplálását. A REVOLUTION Brow Lamination Kit segítségével a szemöldököd ápolt lesz, a kívánt formára alakíthatod, volument kap és életteli teli megjelenésűvé válik. 

REVOLUTION Brow Lamination Kit, hat darab, legfontosabb jellemzők

  • Ezzel a kozmetikai készlettel otthon is szalonszerű szemöldököt készíthetsz magadnak. 
  • Keratint és napraforgóolajat tartalmaz a szemöldök minőségének és extra táplálásának érdekében.
  • REVOLUTION Brow Lamination Kit a gyönyörű szemöldökért négy lépésben. 
  • Ápolt, rendezett szemöldök, amely extra volument is kap a formázás után. 
  • A termékeket nem tesztelik állatokon. 


Használata: 1. lépés - ragasztó: az ecset segítségével gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal vidd fel a ragasztót a szemöldök teljes felületére. 

2. lépés - lifting krém: egy spirálkefe segítségével tegyél fel egy kis mennyiségű krémet a szemöldökre, és kefével alakítsd a kívánt formára; győződj meg arról, hogy a szálak a tövüktől egészen a végekig kapnak a krémből. 
Profi tipp: a szemöldökre helyezz egy darab folpackot, hogy segítsd a laminálási folyamatot; hagyd hatni 4-6 percig, majd óvatosan törölje le a felesleges krémet egy vattakoronggal. 

3. lépés - fixáló krém: a mellékelt ecsettel egyenletes rétegben vidd fel a fixáló krémet a szemöldökre, törekedve arra, hogy az befedje a szálakat a tőtől egészen a szál végéig. 
Profi tipp: a szemöldökre helyezz egy darab folpackot, hogy segítsd a laminálási folyamatot; hagyd hatni 4-6 percig, majd óvatosan töröld le a felesleges krémet egy vattakoronggal. 

4. lépés - hidratálás: a laminálás befejezése után kend be kevés hidratáló krémmel a szemöldöködet és finoman dörzsöld bele. 

Összetétel: 
1. lépés - VP/VA kopolymer, Aqua (víz, Eau), hydroxyethylcelulóz, ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
2. lépés - Aqua (Water, Eau), Ammonium Thioglycolate, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), PEG-20 Stearate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Sodium Laureth Sulfate, Stearyl Alcohol, Laureth-7.
3. lépés - Aqua (Water, Eau), Hydrogen Peroxide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, PEG-20 Stearate, C13- 14 Isoparaffin, Citric Acid, Laureth-7, Stearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.
4. lépés - Aqua (Water, Eau), Glycerin, Propanediol, Disodium Phosphate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Keratin, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Keratin, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Pullulan, Cellulose Gum, Benzoic Acid, Sorbic Acid 


Paraméterek

Rendeltetés
Barna hajúaknak Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Barna hajúaknak Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION Brow Lamination 6 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION Brow Lamination 6 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION Brow Lamination 6 ks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ