Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Ringke Frame Rose Gold iPhone 7

Termékkatalógus
Ringke Frame Rose Gold iPhone 7
Védőtok - tartós, két részből álló védőtok - TPU hátlap és a polikarbonát keret, megfelel a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabványoknak, töltés és szinkronizálás lehetősége a tokban
Kód:  Ringk1d Termékszám:  FRAP0012 Gyártó honlapja:
Ringke Frame Rose Gold iPhone 7 Megszűnt

Ringke Frame Rose Gold iPhone 7

Egy minimalista és stílusos védőtok, amely tökéletesen kiegészíti iPhone 7 telefonját. Átlátszó hátsó tokból (TPU-ból) és polikarbonát keretből áll, amely elsősorban a telefon peremeinek és sarkainak védelmét szolgálja, amelyek leejtéskor a legsérülékenyebbek. Ezeknek az elemeknek a kombinációja különleges védelmet biztosít, amely még a MIL-STD-810G-516.6 katonai szabványnak is megfelel. A tok tiszta kialakítása tiszteletben tartja a telefon alakját. A telefon feltöltésére természetesen közvetlenül a tokban is van lehetőség.

Legfontosabb tulajdonságok

  • iPhone 7 telefonhoz
  • két részből áll - átlátszó hátlap és védőkeret
  • minimalista design
  • különleges védelem
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ringke Frame Rose Gold iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ringke Frame Rose Gold iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ringke Rahmen Rose Gold iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ringke Rahmen Rose Gold iPhone 7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ