Slevy s AP+ Slevy s AP+

Ringke Onyx fekete iPhone 7

Termékkatalógus
Ringke Onyx fekete iPhone 7
Védőtok iPhone 7, tartós, elegáns, ergonómikus kiigazítása oldalán a fedél a jobb tapadás, csepp megfelel a MIL STD 810G-516,6, a lehetőséget a töltés és a szinkronizálás a házban
Kód:  Ringk1k Termékszám:  OXAP0002 Gyártó honlapja:

Ringke Onyx fekete iPhone 7

Az elegáns burkolat az iPhone 7 tökéletes védelmet nyújt a karcolások és leesett. A felhasznált anyagok közé sapkák Ringke a legjobb, amit nem lehet megvenni, és különösen ki kell terjedniük Onyx megfelel az aggodalmakat zuhanásgátló sőt katonai szabvány MIL STD 810G-516.6, így ez tényleg egy kiváló termék. A design ergonómikus, így használata nagyon kényelmes. Természetesen a fedél hozzáférést biztosít a port a töltő, így a telefon alapvetően nem kell levenni.

Legfontosabb jellemzők

  • iPhone 7
  • A karcolásokkal szemben és ősszel
  • extra védelem megfelelő katonai szabványoknak
  • ergonomikus kialakítás
  • annak lehetőségét, hogy a telefon töltődik meg a fedél

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ringke Onyx Black iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ringke Onyx Black iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ringke Onyx Black iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ringke Onyx Black iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ