Shop roku Akvizice ApF HU

Slim Frost Pink iPhone 7

Termékkatalógus
Slim Frost Pink iPhone 7
Védőtok - iPhone 7 kompatibilis, nagyon vékony, követi iPhone 7 készüléked vonalait, tartós és könnyű kialakítás, cseppálló, megfelel a MIL-STD 810G-516.6 szabványnak, a védőtok nem takarja a töltőnyílást
Kód:  Ringk1n Termékszám:  SLAP0011 Gyártó honlapja:

Slim Frost Pink iPhone 7

Ez a termék a tökéletes védőtok iPhone 7 készüléked számára, hiszen egyszerre biztosít tökéletes védelmet és vékonyságának hála követi okostelefonod vonalait is. A Slim védőtok olyan vékony, hogy szinte észre sem lehet venni, azonban legalább ennyire ellenálló is - megvédi készüléked a ütésektől, és még a MIL-STD 810G-516.6-os szabványnak is megfelel, ezáltal tökéletes védelmet biztosít eszközöd számára. Valamint további előnye termékünknek az egyszerű, mégis kifinomult kialakítás, amely által az iPhone stílusos kialakítása sem szenved csorbát. Természetesen tudod tölteni eszközödet a védőtok levétele nélkül is.

Legfontosabb jellemzők

  • iPhone 7 készülékhez
  • Extra védelmet nyújt sérülések ellen
  • Letisztult, kifinomult design
  • Nagyon vékony burkolat, amely megtartja a telefon alakját
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ringke Slim Frost Pink iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ringke Slim Frost Pink iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ringke Schlank Frost Pink iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ringke Schlank Frost Pink iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ