Shop roku Akvizice ApF HU

Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus Telefontok

Termékkatalógus
Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus Telefontok
Védőtok - Nagyon vékony, egyben megőrzi az iPhone eredeti alakját, tartós és könnyűsúlyú védelem, megfelel a standardnak MIL-STD 810G-516.6, lehet a tokban tölteni és szinkronizálni
Kód:  Ringk1p Termékszám:  SLAP0016 Gyártó honlapja:
Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus Telefontok Megszűnt

Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus Telefontok

Ez a tökéletes védőtok az iPone 7 plus mobil részére, mivel tökéletes védelmet nyújt neki, miközben megőrzi a mobil eredeti alakját. A Ringke Slim tok annyira vékony, hogy észre se veszed, de tartós is, és megvédi a telefont a leesés okozta sérülésektől. Mivel megfelel a MIL-STD 810G-516 katonai szabványnak, biztos lehetsz abban, hogy mobilod biztonságban van.  Továbbá előnyös a egyszerű, de kifinomult tervezés, így még a stílusod sem csorbul. Természetesen lehet tölteni anélkül, hogy kivennéd a mobilt a tokból.

Legfontosabb jellemzői

  • iPhone 7 plus részére
  • Extra védelmet nyújt a sérülések ellen
  • Letisztult, kifinomult tervezés
  • Nagyon vékony tok, amely megőrzi a telefon alakját

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ringke Slim Slate Metal iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ