Shop roku Akvizice ApF HU

RIO Ultrahangos Facial

Termékkatalógus
RIO Ultrahangos Facial
Tisztítókészlet ultrahangos spatula, mély tisztítás és simítás a bőr, 25000 rezgés / s, hálózati működés / aku
Kód:  RIO050b Termékszám:  RIO-FASS2

RIO Ultrahangos Facial

Ultrahangos tisztító készlet RIO Facial ultrahangos spatula egy egyedülálló eszköz mélytisztítás és simító hatású. Egyesíti a két arc kozmetikai eljárások. Az első tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket, eltömődött pórusokat, szennyeződéseket és a felesleges faggyút keresztül apró ultrahangos rezgéssel. A második módszer egy nagyfrekvenciás szonoforézis, ami beépítése szérumok, ampullák, a kollagén és a gél maszkok mélyen a bőr, ami nagyban növeli a hatékonyságot a hatóanyagok ezekben a készítményekben. Po ošetření ultrazvukovou špachtlí dochází k omlazení a osvěžení pleti, pleť je nádherně jemná a hladká.Spatula egyaránt alkalmas háztartási és ipari használatra.

legfontosabb jellemzői

  • mély tisztítás, radírozás és simítás a bőr
  • gyengéd radírozás a bőr apró ultrahangos vibráció
  • frekvencia szonoforézís
  • frekvenciája 25,000 rezgések / sec
  • a lehetőségét egy kisebb vagy nagyobb intenzitással
  • hálózati működés / aku

További előnyök

A kezelést kell végezni egyszer vagy kétszer egy héten. A legjobb eredmény érdekében használja a spatula fürdés vagy zuhanyozás után. A készüléken beállíthatja, kisebb vagy nagyobb intenzitással. Ez lehetővé teszi, hogy a munka vezeték nélkül és bevonása a hálózatba. Után automatikusan kikapcsol 10 perc inaktivitás. Egy másik része a csomag egy autós töltő adapter 230V / 5V, ultrahangos spatula, állvány és utasításokat. 

alkalmazás:
Nedvesítsük arcát meleg vízzel, kapcsolja be a készüléket, és állítsa be magas vagy alacsony intenzitású impulzust. Áztassa egy darab pamut vízzel és mozgassa előtt a pengét. Az eleje a penge darabos finom vízpermetet szennyeződés és piszok. Miután a készüléket ki, majd törölje a penge egy nedves ruhával.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIO Ultrahangos Facial
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Ultrasonic Facial. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIO Ultrasonic Facial. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Ultraschall-Gesichtsbehandlung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Ultraschall-Gesichtsbehandlung.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ