Roadstar HIF-1850TUMPK

Termékkatalógus
Roadstar HIF-1850TUMPK
5 1 értékelés
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar
Kód:  RDS003w Termékszám:  HIF-1850TUMPK Gyártó honlapja:

Roadstar HIF-1850TUMPK

Ön a bakelitlemezek szerelmese és szeretne egy stílusos, elegáns, modern technológiájú gramofont otthonába? A Roadstar retro lemezjátszó vintage designnal és számos funkcióval büszkélkedhet. Kényeztesse magát egy maximális élvezetetet nyújtó minőségi és tiszta hang hallgatásával. A lemezjátszó kimenete 35 W-os és kezeli a 33/45/78 rpm-es lejátszási sebességet. A gramofon retro külseje elegáns, kifinomult megjelenést ad otthonának.

Legfontosabb jellemzők

  • Retro gramofon fa tokban
  • Analóg FM és MW tuner rádióállomások hallgatására
  • Kompatibilis: CDA / CD-R / CD-RW, MP3
  • Kazettás mechanizmus
  • Sebesség 33, 45 és 78 rpm
  • Régebbi és újabb lemezek lejátszása
  • LCD kijelző háttérvilágítással
  • Rendelkezik egy USB porttal, AUX-szal, kártyaolvasóval

Tökéletes társ

A gramofon lejátsza az MP3 fájlokat és a CDA / CD-R / CD-RW-t is. Használhatja az elülső USB-portot, a memóriakártya olvasót, vagy a AUX-in portot. Számos olyan funkciója van, melyet értékelni fog, mint például az előre-, visszatekerés, dalok keresése, véletlenszerű lejátszása, műsor, vagy CD ismételt lejátszása és programozás. A lemezjátszó patrongyűjtővel és kazettás mechanizmussal ellátott. Van rajta egy analóg FM / MW tuner és egy digitális LCD kijelző is. Ezzel a komplett otthoni zenehallgató rendszerrel olyan hangminőséget élvezhet, mint még soha!

Paraméterek

Szín

Szín
Barna Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
370 mm Kész!
Mélység
370 mm Kész!
Magasság
710 mm Kész!
Tömeg
6,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-1850TUMPK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1850TUMPK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-1850TUMPK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1850TUMPK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1850TUMPK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ