Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W

Termékkatalógus
Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W
Trimmelő Fekete, 1.5-14mm vágási magasság (7 találat), LED-es töltés, működési idő akár 45 perc, Fen: 1700W, 3 szint a sebesség / hőmérséklet, hideg levegő, hogy rögzítse a frizura, levegőszűkítő, Cord 1,8
Kód:  ROWSET02 Termékszám:  TN1210 Gyártó honlapja:
Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W Megszűnt

Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W

A tökéletes frizura és a haj lesz elérni nyugodt a kényelem a saját otthonában. Multifunkční akumulátorový zastřihovač vlasů nabídne až 18 nastavitelných délek hřebenu na vlasy s širokým rozsahem (3–30 mm). Működés lehetséges a dugulás és akkumulátorról üzemel. Hosszú forgalom 40 percet, hogy segítsen a zavarmentes stílus. Zavartalan működését trimmer van szerelve egy nagyon éles pengével biztosított rozsdamentes acélból készült, és egy nagy teljesítményű motor.

legfontosabb jellemzői

  • modern design
  • Többfunkciós felhasználás a haj és a szakáll
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • AC és az akkumulátor használata
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használat érdekében
  • kis súly
  • Tisztító kefe és olajozó tartalmazza
  • Felszerelt tároló és töltőállvány
  • Ez is egy Rowenta Moveling nagy teljesítményű

ergonómikus forma

A műszer mindig tökéletesen illeszkedik a kézbe. Ergonomikus forma és alacsony súly biztosítja a kényelmes munkát, még hosszú idő után. Praktická nabíjecí základna poskytuje možnost uskladnění i nabíjení.A töltőberendezés majd tájékoztatja a felhasználót a piros lámpa. Idetartoznak azok a részek, amelyek könnyen levehető és mosható. 

Ez is egy nagy teljesítményű hajszárító

Rowenta MOVELING 1700 W kompakt hajszárító tervezték az egész család számára. Vezeték hossza 1,8 cm biztosítja a megfelelő kényelmet a kezelés alatt, így biztosítva kényelmes szárítás. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy minden beállítást a 3 sebesség és hőmérséklet. A menüben is talál egy áramlás hideg levegő a végső erősít a haját, vagy sűrítő levegő. 

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Nomad+Stand TN1210F0 + Moveling 1700 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Nomad + Stand TN1210F0 + Moveling 1700 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Nomad + Stand + TN1210F0 Moveling 1700 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Nomad + Stand + TN1210F0 Moveling 1700 W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ