Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker

Termékkatalógus
Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker
5 2 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 750 W teljesítmény, 6,5 l-es űrtartalom, 8 program, gőzölés, pirítás és olajban sütés, időzítő, kijelző és auto kikapcsolás
Szuper ár
35 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RUHMH022 Termékszám:  5038061135022 Gyártó honlapja:
Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker 35 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker

Szeretsz főzni? Ugyanakkor nagyra értékeled a magadra szánt időt is? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, a Russell Hobbs 28270-56 Good To Go multifunkciós edény a megfelelő választás a számodra. Teljesítménye 750 W, és nyolcféle főzésfunkciót kínál. Használhatod olajban sütött ételek elkészítéséhez, sütéshez, sous vide eljáráshoz, lassú főzéshez, pároláshoz, rizs készítéséhez, főzéshez és a hőmérséklet fenntartásához. A Russell Hobbs multifunkciós edény 6,5 literes űrtartalmú, kivehető kezelőpanelt kapott a könnyű tálalás érdekében, tartós alumínium talppal, felakasztható, edzett üvegfedővel és hőálló, szigetelt fülekkel rendelkezik. A Russell Hobbs emellett digitális beállításokat és időzítőt is kínál, valamint 59%-kal nagyobb energiahatékonysággal működik, mint egy hagyományos elektromos sütő, amikor pl. egy 1,4 kg súlyú egész csirkét sütsz meg 190°-on.

A Russell Hobbs 28270-56 Good To Go multifunkciós főzőedény legfontosabb jellemzői

  • A Russell Hobbs 28270-56 Good To Go multifunkciós főzőedény sokoldalúan használható
  • A következő nyolc funkciót kínálja: olajban sütött ételek elkészítése, sütés, sous vide eljárás, lassú főzés, párolás, rizs, főzés és melegen tartás
  • Digitális beállítással és időzítővel rendelkezik
  • A Russell Hobbs multifunkciós főzőedény kapacitása 6,5 liter. 
  • 750 W bemeneti teljesítmény
  • A hagyományos elektromos sütőkhöz képest a Russell Hobbs multifunkciós főzőedény 59%-kal energiatakarékosabb, amikor egy egész 1,4 kg-os csirkét sütsz 190°-on
  • Kivehető kezelőpanel a könnyű szervírozáshoz
  • Ezenkívül a Russell Hobbs a következőkkel is büszkélkedhet: tartós alumínium alap, felakasztható, edzett üvegfedő és hőszigetelt edényfül

Nyolcféle funkció biztosítja a sokoldalú használatot

Kedvet kaptál egy házi, lassú tűzön főtt pörkölthöz a kertben termesztett zöldségekkel? Vagy inkább sült húst vagy rizottót ennél? Egy edényben mindent elkészíthetsz. A Russell Hobbs 28270-56 Good To Go multifunkciós edény kiemelkedő sokoldalúságot kínál nyolcféle elkészítési móddal. Ide tartozik az olajban sütés, sütés, sous vide technológia, lassú főzés, párolás, rizs, főzés és a melegen tartás funkció.

A kivehető vezérlőpanel megkönnyíti a tálalást

A Russell Hobbs 28270-56 Good To Go multifunkciós edény kivehető kezelőpanellel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a főtt ételt közvetlenül az edényben tedd az asztalra, és azonnal tálald. A nagyszerű ízélmény után a könnyű karbantartással is elégedett leszel. A Russell Hobbs edény kényelmesen elmosható mosogatógépben.

A Russell Hobbs multifunkciós fazék tartós alumínium talppal rendelkezik

Tálald a finomságokat egyenesen az edényben, majd mosd el a mosogatógépben. A Russell Hobbs 28270-56 Good To Go többcélú edény erős, tartós alumíniumból készült, amely 100 cikluson át mosogatógépben is elmosható. Ráadásul a Russell Hobbs edény egyedi formatervezésének köszönhetően az étkezések alkalmával gyönyörű kiegészítője lesz az ünnepi asztalnak.



Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Multicooker Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Kijelző, Auto kikapcsolás Kész!
Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Pirítás, Olajban sütés Kész!
Programok száma
8 Kész!

Típus

Típus
Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6,5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Kijelző, Auto kikapcsolás Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Pirítás, Olajban sütés Kész!

Programok száma

Programok száma
8 Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
750 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 28270-56 Good To Go Multi Cooker.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ