Slevy s AP+ Slevy s AP+

Dínó tesó

Termékkatalógus
Dínó tesó
Puzzle - 100 XL-es darab, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5276 Termékszám:  8590878394087

Dínó tesó

Tengerimalacot, hörcsögöt, kutyát vagy macskát tartani otthon, a lakásban - nincs ebben semmi különös. De hogy valaki dinoszauruszt tartson a gyerekszobájában - ez ám az igazi ritkaság! És mit szólna ahhoz, ha a sötétben világítana is? Ehhez elég csupán összerakni az egyes darabokat és a neon elemek, amelyeket a kirakós játék tartalmaz, elkezdenek világítani. Kellemes, örömteli pillanatoknak lehet részese családja körében, a kis rakosgatók megtornáztathatják fantáziájukat, fejleszthetik térbeli tájékozódási képességeiket, finommotorikájukat, illetve céltudatosságukat, amelynek köszönhetően kitartóan fogják keresni a megfelelő darabokat.

Boldog esték dinoszauruszokkal

A hosszú téli estéken összegyűlik az egész család a gyerekszobában. Anyuka, apuka és a gyerekek is. A gyermekek előveszik a színes dobozt, majd minden áttelepednek a szőnyegre. A szőnyegre szórt darabokból vidám képet kezdenek el összerakni. Azonnal lehet látni, ki az igazi bajnok az összerakásban.  A gyerekek apró ujjacskáikkal megfordítgatják a kirakó darabjait, és a megfelelő helyre illesztik azokat. Hamarosan megjelenik a kép. Apuka lekapcsolja a világítást, és a szőnyegen hirtelen felragyog egy dinoszaurusz. Micsoda öröm!

Fő sajátosságok

  • 100 XL-es darab 
  • A kép neon elemeket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően világít a sötétben
  • Gyermekek által kedvelt dinoszaurusz motívum
  • A termék egészségre nem káros kartonból készült
  • Puzzle elektronikus ellenőrzésen esett át, amely garantálja a darabok teljes, hiánytalan számát

Ajánlott korosztály:
5+

A kép mérete:
330 x 470 mm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dínó tesó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Můj hodný dinosaurus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Môj hodný dinosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mein guter Dinosaurier Dino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mein guter Dinosaurier Dino.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ