Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung 850 EVO 2TB

Termékkatalógus
Samsung 850 EVO 2TB
5 2 értékelés
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 540 MB/s, írási sebesség akár 520 MB/s, 7 mm
Kód:  SAS011e5 Termékszám:  MZ-75E2T0B/EU Gyártó honlapja:

Samsung 850 EVO 2TB

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Samsung 850 EVO

Egyedi architektúrájú Samsung 850 EVO SSD

A Samsung 850 EVO SSD a technológiailag fejlett V-NAND 3D architektúrán alapul a maximális olvasási és írási sebesség elérése érdekében sorrendes vagy véletlenszerű hozzáférés esetén is. Ez az architektúra egymásra rétegzi a cellákat ahelyett, hogy egymás mellé tenné őket.

Az eredmény pedig a magasabb sűrűség és a nagyobb teljesítmény kisebb méretek mellett, ezzel pedig sikerült felülmúlnia a hasonló NAND architektúrákat. Az előző, 840 EVO-hoz képest akár 10%-kal nagyobb rugalmasságra és jobb felhasználói élményre tehetsz szert. A 850 EVO esetében megduplázódott a cellák megbízhatósága az írás során és minimalizálódott a megtelést követő teljesítménycsökkenés, tehát a 840 EVO-hoz képest a tartós teljesítménynövekedés akár 30%-os is lehet. A Samsung teljes mértékben kiáll az SSD meghajtói mellett, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy 5 éves garanciával látta el őket!

Még abnormálisan kiterjedt adatmennyiségek írása során sem fog csalódást okozni. A TurboWrite technológia által egy gyors írási sebességű pufferrel rendelkezik, amely fokozatosan ossza szét az adatokat a cellák között. Abban az esetben, ha a meghajtót gyakran használnád ezzel a módszerrel, aktiválhatod a Rapid üzemmódot is. A hozzáadott szoftver által lehetőséged adódik az adatok feldolgozása során a teljesítmény növelésére rendszerszinten, mégpedig a számítógép szabad RAM rendszermemóriája segítségével, mint cache. A Rapid üzemmód akár 2x nagyobb teljesítményt képes nyújtani, mint nélküle.

 

Válts magasabb sebességfokozatba

a továbbfejlesztett RAPID üzemmódban

 

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Rychlost

Nagysebességű adatátvitel

Védi a hardwared és az érzékeny személyes adataid, ha majd a laptopod viszed magaddal az utazásaidra. Épp ezért van jelen a hardveralapú 256 bites AES titkosítás. Teljes mértékben biztosítja a meghajtó tartalmának biztonságát anélkül, hogy a teljesítményt befolyásolná. Tartozékként még jelen vannak a TCG Opal v2.0 és a Microsoft EDrive IEEE 1667 szabványoknak megfelelő biztonsági elemek is. Másik nagy különlegessége, hogy megvédi a számítógéped a túlhevüléstől a dinamikus hővédelmének köszönhetően. Szüntelenül figyeli az értékeket, és tartja fenn az optimális üzemi hőmérsékletet. Automatikusan lekapcsolja az SSD-t, ha szükséges az adatok védelmének érdekében.

  1. Áttörő 3D V-NAND flash memória architektúra.
  2. Sebességoptimalizálás TurboWrite technológiával.
  3. Csábító 5 év garancia.
  4. Fejlett 256bites AES titkosítás.
  5. 2 TB kapacitás

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

SSD Samsung

Meghajtó az igényes felhasználók számára

A One-stop Install Navigator software a Samsungtól lehetővé teszi számodra, hogy minden adatod átvihesd az elsődleges tárhelyedről erre a 850 EVO meghajtóra mindössze három egyszerű lépésben. A Samsung Software Magician szoftver pedig egyenesen lehetővé teszi a rendszer optimalizációját egy olyan módszerrel, amely a legkedvezőbb az SSD meghajtók számára.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Samsung 850 EVO

Minden szempontból tökéletes

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 850 EVO 2TB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 850 EVO 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 850 EVO 2 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 2TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 2TB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ