Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke
Tablet - 1,8 GHz-es, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 450, 10,5"-es TFT LCD érintőképernyő 1920x1200-as (FHD) felbontással, 3GB RAM, 32GB belső memória, akár 400 GB-os microSD, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, 2x kamera: 8MPx + 5MPx, USB-C, 3G/LTE, 7300 mAh-s akkumulátor, gyorstöltés, Android 8
Kód:  SATA1018b Termékszám:  SM-T595NZAAXEZ Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke Megszűnt

Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke

10,5 " kijelzőméretével a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke a méretesebb tabletek csoportjába tartozik. Kitűnő választás, ha szeretsz sorozatokat nézni alvás előtt, valamint fontosnak tartod a kellemes vezérlést. A kijelző 1920 × 1200 felbontást használ.

Az operációs rendszer, azaz OS a tablet legalapvetőbb attribútuma. Az Android sokoldalú kihasználhatóságot kínál, ugyanis használata közismert az érintőképernyős telefonoknak köszönhetően. Legfontosabb előnye a személyre szabhatósága.

A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet fontos tulajdonságai

A belső tárhely határozza meg, hogy milyen mértékben fogsz tudni zenét elmenteni. A 16 GB-nál kisebb belső memória a tablet nem túl igényes kihasználására elegendő. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod, lehetséges, hogy nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os memória elégendő helyet biztosít minden fontos dokumentumnak. A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet tárhelye memóriakártyával bővíthető.

Az operatív memória kapacitása 3 GB. Ez átlagos falhasználók igényeit képes kielégíteni. Nem kell retteged a videók lejátszásától, illetve egyéb mindennapi feladatok végzésétől.

A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke 8 Mpx felbontású kamerával rendelkezik. Ezért leginkább nagyobb felbontású képek rögzítésére ajánlott. Az előlapi kamera pedig 5 Mpx felbontással tud fotózni.

Hogy mi a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet legfőbb jellemzője?

  • A WiFi manapság alapfunkciónak számít, a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke is követi ezt a trendet
  • Bluetooth technológia a vezeték nélküli billentyűzet vagy akár karóra csatlakoztatásához
  • A 4G LTE roppantul jelentős, ugyanis kapcsolatban tart a környezeteddel, Wi-Fi nélkül
  • A teljesítményről a(z) Qualcomm Snapdragon 450 processzor gondoskodik

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB Grau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ