Shop roku Effaclar

Samsung Galaxy Watch 4 44mm zöld

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 4 44mm zöld
Okosóra -
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
109 990 Ft
Hozzáadás a listához
Samsung Galaxy Watch 4 44mm zöld 109 990 Ft Nem vásárolható meg külön > 5 db

Samsung Galaxy Watch 4 44mm zöld

A Samsung Galaxy Watch 4 44 mm okosóra dizájner külsőt kínál sportolói lélekkel

Hozd minden edzésen a legjobb formádat, és érd el fitneszcéljaidat a testedre vonatkozó pontos adatok segítségével. Íme egy megbízható edzőtárs és személyi edző egyben - a Samsung Galaxy Watch 4. A csuklódon mindig ott lesznek az adatok a teljesítményedről vagy az alvásodról, mérések a testösszetételedről, szórakoztató versenyek a barátaiddal és még sok más. Mindez egy olyan okosórában, amely luxus kialakításával könnyen elkísér nemcsak az edzőterembe, hanem az irodába is .

Tudd meg, miből áll a tested

A Galaxy Watch 4-gyel most már menet közben is pontosan tudhatod a testösszetételedet, köszönhetően a BioActive érzékelőnek és az eddigi leggyorsabb chipnek. Megtudhatod, hogy a testsúlyod milyen arányban áll izomból és zsírból, milyen arányban van víz a testedben, és még sok minden mást is. Idővel megismételheted a méréseket, és az eredmények függvényében módosíthatod étrendedet és edzéstervedet, vagy kitartóan, lassan figyelheted, ahogyan közelebb kerülsz álmaid céljához.

Jobb a barátokkal együtt edzeni

Tedd a testmozgást szórakoztató versennyé a családdal és a barátokkal. Előzzétek meg egymást a lépésszámlálásban, maradj élen a valós idejű üzenetekkel, és szerezz pontokat és emlékjelvényeket. Ez lehetőséget ad arra, hogy aktív kapcsolatot tarts fenn szeretteiddel, miközben aktív életmódodon dolgozol.

Készülj, kapcsolj be és kezdj neki!

Átfogó áttekintést kaphatsz a napi teljesítményedről a Samsung Galaxy Watch 4 okosórádon és telefonodon. Pontos lépésszámlálót, az edzés során elégetett kalóriákra vonatkozó adatokat és GPS segítségével az útvonalat is láthatod. Emellett automatikusan érzékeli a fizikai aktivitást és nyomon követi a napi rutinodat a legátfogóbb adatok érdekében. Emellett több mint 90 különböző sportágat és gyakorlatot támogat, amelyeket edzés előtt bekapcsolhatsz, hogy a Galaxy Watch 4 mérje a teljesítményedet.

A Samsung Galaxy Watch 4-nek szívügye a szíved

Mérd vérnyomásodat vagy EKG-dat valós időben. A Galaxy Watch 4 egy speciálisan kifejlesztett Samsung BioActive érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a klasszikus mandzsettás nyomásmérővel történő kezdeti kalibrálás után bármikor gyors mérést végezz. A Samsung Galaxy Watch 4 okosóra ezután az összes összegyűjtött adatot elküldi a telefonodra, ahol kényelmesen megoszthatod azokat.

A Samsung Galaxy Watch 4 segítségével átfogó alváselemzést kaphatsz

A minőségi alvás elengedhetetlen a csúcsteljesítményhez. Lazíts, és hagyd, hogy a Galaxy Watch 4 adatokat szolgáltasson alvási szakaszaidról, a vér oxigénellátásáról és horkolási szokásaidról. Emellett hozzáférhetsz a nonprofit National Sleep Foundation legújabb tanulmányaihoz, amelyek segítenek javítani szokásaidat - és az éjszakai pihenés minőségét.

Minimalizmus a legtisztább formában

Élvezd a Galaxy Watch 4 minden elegáns ívét. Modern megjelenése gyönyörűen párosul a tartóssággal - a karcsúsított Armor Aluminum keret védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben, így az edzésre koncentrálhatsz. Órádat testre szabhatod a szíjak széles választékával, a sportostól a hibrid bőrig.

A Samsung Galaxy Watch 4-gyel minden napra szórakoztató megjelenést kaphatsz

Az analóg vagy digitális megjelenést szereted? Akármelyiket is, készülhetsz a meglepetésekre! A Samsung számtalan különböző háttérstílussal, betűtípussal és színnel állt elő, amelyek közül mindenki kedvére válogathat. És csak rajtad múlik, milyen gyakran cseréled őket. Ráadásul vicces AR hangulatjelekkel fejezheted ki aktuális hangulatodat, és megmutathatod barátaidnak, hogy éppen mit csinálsz - akár a kedvenc lejátszási listáddal lazítasz, akár kemény enedzel. Mindezt az új Samsung Galaxy Watch 4 okosóra kínálja neked!

Bővített intuitív vezérlés a Wear OS segítségével

Itt a régóta várt Google Pay! A Galaxy Watch 4-gyel mostantól élvezheted a Wear OS-t, és ezzel együtt a csuklódon is könnyen és gyorsan hozzáférhetsz kedvenc alkalmazásaidhoz. A motivációs zenével ellátott edzésalkalmazásoktól kezdve a fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokig rengeteg lehetőség közül választhatsz.


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 4 44mm zöld
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ