0% splátky mobily, notebooky Effaclar

SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín

Termékkatalógus
SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín
4,0 2 értékelés
Mp3 lejátszó - MicroSDHC, MP3/WMA/AAC/WAV/Audble formátumok támogatása, FM rádió, 1"-os OLED kijelző, USB töltés, az akkumulátor üzemideje akár 18 óra, tömege 28g
Kód:  JV016m5 Termékszám:  SDMX26-008G-G46P Gyártó honlapja:
SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín Megszűnt

SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín

Próbálja ki a ScanDisk Sansa MP3 lejátszó nyújtotta intenzív élményt futás, munka vagy egyéb szabadidős tevékenység közben. A Clip Jam modell kitűnő példa a korrekt ár és a kiváló hangminőség kompromisszumára. Hihetetlenül könnyű eszköz kompakt méretekkel, mely könnyen belefér az Ön zsebébe is, vagy akár ruhájára, hátizsákjára is csatolhatja a praktikus csatja segítségével. A kifejező, világos rózsaszín színe az első látásra megragadja a figyelmet, így Ön az MP3 lejátszójának köszönhetően kitűnhet a tömegből.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül könnyű és helytakarékos kialakítás
  • Könnyen olvasható OLED kijelző
  • Csattal rögzíthető
  • MicroSD kártyaolvasó
  • FM rádió
  • új design
  • Az akkumulátor élettartama 18 óra egyetlen feltöltéssel
  • Számos zenei formátumot támogat

Minőségi zenehallgatás

A lejátszó képes minden zenei hangot gyönyörűen kiemelni, így Ön a zenéjét a legjobb minőségben hallgathatja. Ha aprólékos finomhangolást szeretne, a beépített hangszínszabályzó áll rendelkezésére. Az egycolos OLED kijelzőnek köszönhetően vakító napfényben végzett sporttevékenység közben is könnyen kezelheti a lejátszót. Az öt gomb minden eddiginél gyorsabb és könnyebb kezelést biztosít.

A beépített 8GB belső memóriát könnyen bővítheti, akár 32GB-os MicroSD kártyával. A hatalmas tárhelynek köszönhetően kedvenc zenéi mindig Önnél lehetnek, és Ön kedve szerint válogathat közöttük, hogy megtalálja azt, mi tökéletesen illik az adott pillanathoz. Az üzemidő miatt sem kell aggódnia, ugyanis egyetlen feltöltéssel a készülék 18 órányi minőségi zenehallgatáshoz elég energiához jut. Ha más zenéhez kapna kedvet, mint amit az eszközön tárol, vegye igénybe a beépített FM rádiót, és keresse meg kedvenc állomását.

Támogatott formátumok:
MP3, WMA (DRM nélkül), AAC, WAV és Audible (DRM esetén)

A csomag tartalma:
MP3 lejátszó
fülhallgató
USB kábel
Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Jam 8GB růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte Rosa.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ