Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Scooter - Zöld

Termékkatalógus
Scooter - Zöld
5 1 értékelés
Gyerekroller súlya 50 kg, a javasolt kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa5115 Termékszám:  8594166099845

Scooter - Zöld

Hagyja utódaik végre képzeletbeli első sportoló lépéseket a színes robogó. A fia vagy lánya gyorsan eljutni pont "A" pont "B" és a gyakorlat, ahogy a figyelmet, és az izmokat. A fő előnye, mint a kerék robogók és egyéb közlekedési eszközök biztonságát. Mivel lezuhanás a fájdalmat és a gyerek nem esik nagy magasságból. A robogó gyermekek számára készült az öt évnél idősebb.

Legfontosabb jellemzők

  • Az első robogó a gyerekek
  • Ideális gyermekek több mint öt éves
  • Kezeli nagy hold a bőrön keresztül
  • Csúszásmentes alsó lemez robogók
  • Sporteszközök gyorsan összecsukható
  • Maximális terhelés 50 kg
  • Méretek: 70 × 32 × 66 cm

strapabíró konstrukció

A robogó kombinációjából készült alumínium és acél, ami biztosítja a kellő szilárdságot és kis súlya mindössze 3,7 kilogramm. Az alsó rész volt ellátva, csúszásmentes bevonat tartja a lovas lába helyén még esős időjárás. Az e szakasz végén futófelület-fékkel.

Alumínium kormány állítható, így könnyen állítható a magasság 62 cm-től 84 cm. Kormány talál kényelmes anyagból, ami megtartja nagyon jól hideg időjárás nem hideg. Színes kerekek poliuretán, a robogó néhány mozog nagyon könnyen készíthető. Az ajánlott terhelés 50 kg.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka - zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kolobežka - zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scooter - Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scooter - Grün.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ