Shop roku Shop roku

SENCOR 2 az 1-ben SVC 8936TI

Termékkatalógus
SENCOR 2 az 1-ben SVC 8936TI
4,3 10 értékelés
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és LED világítás, tömege 2,7 kg, felmosó textil, víztartály és fali tartó a csomag része, fekete kivitel
60 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
SENCOR 2 az 1-ben SVC 8936TI 60 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SENCOR 2 az 1-ben SVC 8936TI

Vezeték nélküli porszívó

Vezeték nélküli porszívó

Bemutatkozom, a SVC 8936TI vezeték nélküli porszívó vagyok

Sencor SVC 8936TI

A segítségemmel igazán élvezetessé válik a porszívózás, hiszen általam mindenhol kényelmesen és gyorsan kitakaríthatsz. Én vagyok a Sencor új SVC 8936TI rúdporszívója, 36 V-os akkumulátorral kiváló munkát végzek akár 60 percen át. A nagyszerű teljesítményem mellett hasznos funkciókat, kiváló irányíthatóságot, csendes működést, gyors töltést és vezeték nélküli használatot biztosítok.

Porszívó vagyok, amely felmosóként is működik

A padló teljes tisztításához csupán egyetlen segítőtársra van szükséged, és az én vagyok! Egy felmosófejjel érkezem, a porszívót és a felmosófejet egyszerre használom. Másik előnyöm, hogy a tartályomba padlótisztítót önthetsz, így ápolom és fényezem is a padlódat. Egyetlen húzással felporszívózok, majd feltörlöm a szennyeződéseket is. Ez igazán megkönnyíti a dolgodat, hiszen időt energiát, helyet és pénzt takaríthatsz meg velem.

Vezeték nélküli porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Vezeték nélküli porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A porzsák nélküli működés és a HEPA szűrő számos előnyt kínál

A porzsák nélküli működés számos előnnyel bír. Többé már nem szükséges a csere porzsákok miatt fájnia a fejednek, emellett környezetbarát módon használhatod a porszívót, nem kell arra várnod, hogy mikor telik meg a porzsák, stb. A Sencor egy olyan nagy méretű kosztartállyal tervezett meg, amelyet könnyű kitisztítani, illetve amely egy prémium minőségű HEPA szűrővel érkezik. Ez a szűrő mindenki orrára gondolt! Magamba szívom még a legkisebb por- és allergén részecskéket is, így védem a kicsiket és a nagyokat egyaránt.


Tudtad, hogy a fúvókám LED világítással rendelkezik?

Nem szuper erős a világítás az otthonodban, különös a téli hónapokban vagy borús idő esetén? Többé már nem kell az összes lámpát felkapcsolnod! A porszívó fejében található LED lámpával, amely működés közben világít, egyetlen morzsát sem tévesztek szem elől. Továbbá a LED világítás az olyan helyekre is remek, ahová a napfény nem ér el, például a lomos, a kamra vagy az ágy alatti rész.

Vezeték nélküli porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Vezeték nélküli porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A forgókefének saját motorja van

A porszívózáshoz nem elég egy erőteljes motor vagy egy remek akkumulátor, szükség van még egy olyan forgókefére is, amely páratlan munkát végez. Minden típusú padlón és szőnyegen megbirkózok a szennyeződésekkel. A forgókefe egy olyan különleges kialakítással rendelkezik, amely eltávolítja a hajat, az állati szőrt, a port és még a nagyobb szennyeződéseket is. Neked csak annyi a dolgod, hogy választasz a két elérhető üzemmód közül, az alacsony a normál tisztításhoz megfelelő, míg a magas sebesség a hirtelen keletkezett piszok gyors eltávolításához.

Műszaki adatok

  • Vezeték nélküli porszívó felmosófejjel
  • Teljes mozgásszabadság tápkábel nélkül
  • Egy húzással felszívja a port és felmossa a kemény padlókat
  • Akár 60 perces üzemidő
  • LED töltésjelzővel
Vezeték nélküli porszívó

Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Tömeg
2,7 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
LED kijelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás Kész!

Felszereltség, tartozékok

További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály, Fali tartó Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR 2 az 1-ben SVC 8936TI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR 2v1 SVC 8936TI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR 2 v 1 SVC 8936TI.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ