AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SENCOR SHA 9400WH

Termékkatalógus
SENCOR SHA 9400WH
Légtisztító - 483 m³/h légtisztító teljesítmény, 70 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 62 dB(A) zajszint, HEPA, karbon, formaldehid szűrő, funkciók: időzítő, levegő ionizálás, felszereltség: kijelző
91 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SESHA940 Termékszám:  SHA 9400WH Gyártó honlapja:

SENCOR SHA 9400WH

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor tökéletes lesz számodra ez a modern Sencor SHA 9400WH levegő tisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A fejlett technológia és az effektív formaldehides, HEPA, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

SENCOR SHA 9400WH légtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Sencor légtisztító készülék hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, szén és formaldehid
  • 50 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott
  • 483 m³/h teljesítményű
  • A levegő ionizálása hozzájárul a hatékonyabb tisztítási folyamathoz
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Ezen Sencor légtisztító berendezés teljesítménye 70 W
  • A minimális zajszint értéke 29 dB(A), illetve a maximális érték 62 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves Sencor gyártótól

Egy ilyen Sencor légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos Sencor légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A könnyen leolvasható kijelzőn a legfrissebb információk jelennek meg.

Egy ilyen modern Sencor légtisztító berendezés kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen hasznos Sencor levegőtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Hozzájárul a porszemcsék csomósodásának felgyorsításához, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése, illetve az egyébként szabadon maradó részecskék eltávolítása a levegőben.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen praktikus Sencor légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A kifejezetten formaldehidre tervezett szűrő hatékonyan és megbízhatóan távolítja el ezt a káros anyagot, és alakítja át biztonságos vegyületekké. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen hasznos Sencor légtisztító 483 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 29 dB(A), illetve az érték legfeljebb 62 dB(A).

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
70 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
483 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
62 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
70 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
483 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
62 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Formaldehid Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv!

Kérdések és válaszok: SENCOR SHA 9400WH
Kiegészítők: SENCOR SHA 9400WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHA 9400WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHA 9400WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ