AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

SENCOR SIM 3500SS

Termékkatalógus
SENCOR SIM 3500SS
4,8 6 értékelés
Jégkészítő - jégkészítő kapacitás 12 kg/24 óra, víztartály kapacitása 1,9 l, kivehető jégtartály, ciklus hossza 7 perc, 9/ciklus, átlátszó fedél, jégméret beállítása, teli tartály jelzés és automatikus kikapcsolás, lapát és útmutató a csomag része, 105 W teljesítmény, zajszint 60 dB, anyaga műanyag, tömege 9,5 kg, fekete és ezüst kivitel
60 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENVL118 Termékszám:  SIM 3500SS Gyártó honlapja:

SENCOR SIM 3500SS

SIM 3500SS jégkészítő

SIM 3500SS jégkocka készítő

A Sencor nagyszerű jégkocka készítője vagyok

Sencor SIM 3500SS

Élvezd a jeges pillanatokat, amikor csak szeretnéd! Magas minőségű kalap alakú kégkockákat készítek amelyek letisztultak és légbuborékok nélküliek a folyamatos vízáramnak köszönhetően. Elegendő jégkockát tudok készíteni tartályok számára, amelyekben egy üveg jó habzóbort, bort, sört vagy akár limonádét is lehűthesz. Használd a jégkockákat kevert italokhoz, bourbonhoz, jeges teához vagy egy nagyszerű gyümölcsfagylalthoz. Igazán praktikus vagyok otthon, az irodában, kertben, nyaralóban, de akár kempingben, különböző partikon, vagy grillezés során is stb.

Tudtad, hogy akár 12 kg jeget is képes vagyok előállítani 24 órán belül?

A gyors működésnek köszönhetően nagyszerű társad lehetek különböző találkozókon, partikon, vagy akár egy kisebb bár részét is képezhetem. Egy ciklusban 7 perc alatt 9 jégkockát tudok készíteni attól függően, hogy melyik jégkocka méretet választod. Maximum 18 órán keresztül a jég kiváló minőségű marad anélkül, hogy a fagyasztóba kellene helyezned. A jég által kibocsátott felesleges vizet pedig könnyedén felhasználom az ismételt előállításhoz.

SIM 3500SS jégkészítő
SIM 3500SS jégkészítő

Kényelmesen irányíthatsz

A vezérlőpultom indikátorként is szolgál, és számos ikonnal rendelkezik, amelyekkel megmutatom az éppen zajló műveletet, és felhívom a figyelmet arra is, ha épp vizet kell hozzáadnod vagy az elkészült jeget eltávolítanod a tartályból. Az ikonok rendkívül intuitívak és egyértelműek, és az egész folyamatat szemed előtt játszódik le szó szerint, hiszen a fedélen található ablakon keresztül ellenőrizheted a jégkockák elkészülését és azok mennyiségét. Amint elfogy a víz vagy a jég számára nincs elegendő hely, automatikusan leállítom a működést és bekapcsolom a lámpát. A víz újratöltése vagy a jég eltávolítása után automatikusan újraindulok, így minden simán és hatékonyan mehet!


Alacsony fogyasztásomnak, csendes működésemnek és visszafogott méreteimnek köszönhetően kiemelkedő termék vagyok

Utazáshoz is magaddal vihetsz. Visszafogott méreteimnek köszönhetően nem foglalok el sok helyet az autóban, és a jól kialakított fogantyú valamint a könnyű tömeg által kényelmesen mozgathatsz. Mindent összevetve tudom, hogy óriási segítség vagyok a jég előállításában, nem foglalok el sok helyet, energiatakarékos vagyok és példamutatóan csendes is!

SIM 3500SS jégkészítő

Technikai specifikációk

  • Energiatakarékos működés
  • Naponta akár 12 kg jég készítésére is alkalmas
  • Kétféle jégkocka méret választható (nagyobb/kisebb)
  • A jégkockák kalap  formájúak
  • Rendkívül csendes működés, csupán 60 dB (A)
  • A csomag praktikus kanalat is tartalmaz
SIM 3500SS jégkészítő




Paraméterek

Összehasonlít
Víztartó edény térfogata
1,9 l Kész!
Jégkészítés 24 h alatt
12 kg Kész!
Egy ciklus hossza
7 perc Kész!
Kockák száma ciklusonként
9 db Kész!
Teljesítményfelvétel
105 W Kész!

Tulajdonságok

Víztartó edény térfogata
1,9 l Kész!
Jégkészítés 24 h alatt
12 kg Kész!
Egy ciklus hossza
7 perc Kész!
Kockák száma ciklusonként
9 db Kész!
Teljesítményfelvétel
105 W Kész!
Zajszint
60 dB Kész!
Funkciók
Jégméret beállítása, Teli tartály jelzés, Automatikus kikapcsolás Kész!
További tulajdonságok
Kivehető jégtartály, Átlátszó fedél Kész!
Vízforrás
Víztartály Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Lapát, Útmutató Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méretek

Magasság
32 cm Kész!
Szélesség
24,5 cm Kész!
Mélység
34,5 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
9,5 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SIM 3500SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SIM 3500SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SIM 3500SS.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ