Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Sencor SLL 43

Termékkatalógus
Sencor SLL 43
5 1 értékelés
Zseblámpa - fém, megvilágítás hossza 150m, CREE LED 3W-os, élettartam 50.000 óra, 160 lm, állítható fényerősség, SOS üzemmód, 3 db 4,5 V AAA elem (LR03)
Kód:  JN601k Termékszám:  SLL 43 Gyártó honlapja:

Sencor SLL 43

A Sencor SLL 43 felső kategóriás, tartós és professzionális zseblámpa, nem csak ideális társ a szabadtéri tevékenységekhez, de alkalmas vészvilágításnak kunyhókba és nyaralókba. A fényforrás rendkívül fényes CREE LED-del van ellátva, melynek teljesítménye 3 W. Fényerőssége eléri a 160 lument, élettartama 50.000 óra. Nagyon messzire, akár, 150 méterre is képes elérni fényével.Három világítási mód áll majd rendelkezésére - 100%-os, 50%-os, és figyelmeztető villogás. A lámpán könnyedén szabályozható a fénycsóva szélessége is. Kiváló minőségű alumíniumból készült testtel bír, mely rendkívül ellenálló és strapabíró. A szíjon egy praktikus csiptető található.

Legfontosabb jellemzői

  • Szabályozható fényerősség
  • Hosszú élettartamú LED
  • Fénycsóva hossza 150 m
  • Három világítási mód
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

További információk:

LED:
CREE XP-E R3

Funkciók:
Szabályozható fénycsóva szélesség
Teljes / Fél / SOS / kikapcsolt

Anyaga:
Alumínium

Fénycsóva hossza:
150 m

Fényerősség:
160 lm

Áramellátás:
3 db 4,5 V-os AAA elem (LR03)

Működési idő:
3 óra

Védelem:
IP x2

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SLL 43
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SLL 43. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SLL 43.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ