Shop roku Akvizice ApF HU

Sencor SMW 3717

Termékkatalógus
Sencor SMW 3717
5 1 értékelés
Mikrohullámú sütő 700W, 17 liter, 5 teljesítmény szint, 8 program, 60 perc időzítés, automatikus leolvasztó
Kód:  EAV2004f Termékszám:  SMW3717 Gyártó honlapja:

Sencor SMW 3717

Sencor SMW 3717 egy rendkívül modern mikrohullámú sütő, mely innovációt hoz konyhájába. Megvan benne minden klasszikus képesség, ami egy mikrótól elvárható, de ezek mellett még jónéhány újdonságot is felvonultat. Ezzel az új mikróval sokkal kevésbé lesz megterhelő egy komplett fogás készítése az egész család számára, valamint a főzés élvezetté válik. 

A nagy térfogat és intelligens vezérlés

Mivel néha szükség van arra, hogy egy teljes fogást készítsen, a SENCOR SMW 3717 a 17 literes kapacitásával biztosan elegendő lesz egy nagy családra való főzéshez, vagy akár meglepetés vendégek számára is. Hála a fehér lakkozott borításának, minden konyhában tökéletesen mutat. A sor intelligens vezérlőnek köszönhetően nagyon könnyedén tudja használni ezt az esztétikus készüléket a mindennapokban. 

A digitális vezérlés mellett talalhatóak a készüléken előre-programozott főzőfunkciók.  Az 5 szintből álló erősségnek köszönhetően könnyedén beállíthatja a teljesítményszintet annak megfelelően, hogy milyen ételt szeretne főzni vagy melegíteni. Ebben a mikrohullámú sütőben semmi nem fog megégni, amíg nem készül el. Egy mximum 60 percre beállítható időzítő lesz a segítségére a megfelelő időmennyiség beállítására. Hangjelzés figyelmeztet a program lejáratára, valamint rendelkezik gyerekzárral, mely megelőzi az Ön és gyermeke sérülését.

Műszaki adatok:

Maximum kapacitás:
17 l

Teljesítmény:
700 W

Jellemzők:
mikrohullámú melegítés
A külső és a belső köpeny, fehér lakk
digitális vezérlés
Előre programozott sütés (8 menü féle menü)
automatikus leolvasztás
Gyorsindítás
óra
60 perces időzítő
5 mikrohullámú teljesítményszint
akusztikus riasztás
Gyermek biztonsági zár
Beépített fogantyú az ajtó nyitására

Színek:
fehér

Méretek (H x Sz x H):
26 × 45,5 × 35 cm

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SMW 3717
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMW 3717. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SMW 3717. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SMW 3717. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SMW 3717.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ