Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

SENCOR SSI 5800VT

Termékkatalógus
SENCOR SSI 5800VT
2,0 1 értékelés
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és termosztát, 30 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, lila kivitel
9 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENZE733 Termékszám:  SSI 5800VT Gyártó honlapja:

SENCOR SSI 5800VT

image_product

Sencor | Gőzölős vasaló | SSI 5800VT


SSI 5800VT

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Az SSI 5800VT gőzölős vasaló felbecsülhetetlen segítő minden otthonban

Próbáld ki a Sencor nagyszerű otthoni segítőjét. Ez nem más, mint az SSI 5800VT gőzölős vasaló. Fontos jellemzője a tartós kerámia vasalófelület. Széles körben használják elsősorban a sérülésállósága, a textíliákhoz való tapadásmentessége és a kiváló siklás miatt bármilyen szöveten. A készülék számos nagyszerű funkcióval és biztonsági funkcióval is fel van szerelve. Gőzrendszerrel büszkélkedhet, 30 g/perc gőzerővel. Szintén fontos az Auto Shut OFF biztonsági funkció, amely az automatikus kikapcsolásért felelős a készülék automatikus kikapcsolásáért.

Fontos termékparaméterek:
• Erőteljes gőzrendszer 30 g/perc gőzerővel
• Kerámia vasalófelület
• Felvett teljesítmény 2 400 W
• Anti-Calc vízkőmegelőző rendszer
• Auto Shut Off funkció a vasaló automatikus kikapcsolásához
• Átlátszó víztartály könnyű feltöltéssel és 260 ml kapacitással
• Folyamatos hőmérséklet-szabályozás
• Függőleges gőzölési lehetőség
• Beállított hőmérséklet karbantartási lámpa

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Gőzteljesítmény 30 g/perc

Bármilyen anyagból is készüljön a ruhád - a pamuttól a műselyemig, a kordbársonytól a vászonig - ez a gép mindennel megbírkózik. Ez elsősorban a hatékony gőzrendszernek köszönhető, amely 30 g/perc gőzerővel rendelkezik. A gőzvasalással vasalj ki mindent, ami csak a kezed ügyébe kerül.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Tapadásmentes és kiváló minőségű kerámia vasalófelület

A kiváló minőségű kerámia népszerű anyag a gőzölős vasalók vasalófelületén. Fő előnyei közé tartozik a sérülésekkel és karcolásokkal szembeni ellenállóképessége, hosszú élettartama, egyenletes felmelegedése vagy könnyű csúszása a szöveten. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy minden alkalommal nagyszerű vasalási eredményt érhess el. 

Self-cleaning öntisztító rendszer

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Függőleges gőzölési funkció, mint egy professzionális vegytisztítóban

A nagy teljesítményű gőzrendszernek köszönhetően bármikor használhatod a professzionális függőleges gőzölési módot. Különösen alkalmas függönyök, drapériák, ágyneműk, blúzok, ingek vagy kényes anyagból készült ruhák vasalásához, amelyek nem érintkezhetnek közvetlenül a vasalófelülettel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Öntisztító rendszer az ásványi lerakódások eltávolítására

A vasaló belsejében felhalmozódó ásványi lerakódásoktól való megszabadulás érdekében a Sencor ezt a készüléket a Self-clean nevű öntisztító technológiával szerelte fel. Rendszeres használat esetén ez a funkció eltávolítja a termékről az ásványi lerakódásokat és a vízkőlerakódásokat. A Self-cleaning öntisztító üzemmód bekapcsolásával gőz és forró víz áramlik ki a vasalónyílásokból. A nemkívánatos üledékeket is elmossa a víz. Ez a folyamat így hosszú távon meghosszabbítja a háztartási segédeszköz élettartamát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nincs több lerakódás az Anti-Calc rendszerrel

Ez a vasaló vizet használ a gőzölési funkcióhoz. A benne lévő ásványi anyagok és vízkő hajlamosak leüllepedni. Ezek nem engedik a gőzt szabadon átjutni a vasalólemezen lévő lyukakon, ami csökkenti a vasaló teljesítményét és élettartamát. Ezért van ez a készülék Anti-Calc technológiával felszerelve. Ez megakadályozza az ásványi anyag lerakódásokat a vasban. A víztartály és a vasalófelület lyukai között egy mechanikus Anti-Calc szűrő található a lerakódások megelőzése érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A Drip-Stop üzemmódnak köszönhetően nincs többé megszáradt csepp a ruhán 

Annak elérése érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben hozzájáruljon a tökéletes vasalási eredményhez, a Sencor a készüléket a Drip-Stop funkcióval is kiegészítette. Ez kiküszöböli a forró vízcseppekből származó csúnya foltokat. Ennek oka, hogy alacsonyabb hőmérsékleten történő vasaláskor a vasalófelület lyukaiból hajlamos a víz kicsöpögni. A Drip-Stop funkció azonban hatékonyan megakadályozza ezt a csepegést, megvédve ezzel a szennyest. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Átlátszó víztartály 260 ml kapacitással

Ez a vasaló rendelkezik gőzölési és locsolási funkcióval is. Éppen ezért fontos volt, hogy víztartályt helyezzenek el benne. Ebben az esetben kapacitása eléri a 260 ml-t. Ezenkívül a beömlőnyílását úgy alakították ki, hogy gyorsan és egyszerűen tölthető legyen. A tartály is átlátszó műanyagból készült, így bármikor pontosan tudni fogod, hogy mennyi víz maradt még benne.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A biztonság kulcsfontosságú elem

A vasalási hőmérséklet folyamatos áttekintése érdekében a jelzőfény automatikusan kikapcsol, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte. Ez a biztonságra is vonatkozik, ami nagyon fontos, amikor forró vasalóval dolgozol. Ezért ez a termék automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. Ez utóbbi felelős azért, hogy automatikusan kikapcsolja a vasalót, ha azt érzékeli, hogy egy bizonyos ideje nem mozdították meg.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A csomag tartalma

"Vasaló
• Töltőtartály
• Ellátó tápkábel"

Drip-Stop funkció a cseppfoltok megelőzése érdekében

árajánlat

Paraméterek

Összehasonlít
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Termosztát Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
30 g/perc Kész!
Gőzlövet
120 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SSI 5800VT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSI 5800VT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SSI 5800VT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ