AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

SENCOR SSM 4420SS Panini

Termékkatalógus
SENCOR SSM 4420SS Panini
4,5 12 értékelés
Szendvicssütő - négyszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 85 cm, fekete és ezüst kivitel, mérete 9 × 23,5 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -9 %
6 990 Ft 7 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENTO148 Termékszám:  SSM 4420SS Gyártó honlapja:
SENCOR SSM 4420SS Panini 7 690 Ft 6 990 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

10 020 Ft
Szett megvásárlása

SENCOR SSM 4420SS Panini

Gyakran kezded a napot egy finom pirítóssal vagy paninivel? Akkor nem hiányozhat a konyhából egy ilyen Sencor melegszendvics sütő. Minden bizonnyal tetszeni fog a készülék időtálló rozsdamentes acél dizájnja, amely összhangban lesz a többi konyhai berendezéssel. Kompakt, 9 × 23,5 × 22,2 cm (ma×sz×mé) méreteinek köszönhetően könnyedén tárolhatod a melegszendvics sütőt a szekrényben. A készülék időtálló kialakítását fekete és ezüst szín teszi teljessé. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Legyen szó bármelyik változatról, ha igénybe veszed ennek a nagyszerű Sencor melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és kényelmes lesz, hogy bárki megbirkózik vele.

Szendvicssütő SENCOR SSM 4420SS Panini ...
Szendvicssütő SENCOR SSM 4420SS Panini ...

SENCOR SSM 4420SS Panini melegszendvics sütő legfontosabb jellemzői

  • Eme Sencor melegszendvics sütővel mindig ízletes reggelivel lepheted meg a családot
  • Sütőlemezek száma a csomagban: grill/panini
  • Ezzel a praktikus Sencor melegszendvics sütővel ízletes négyszög alakú pirítósokat varázsolhatunk az asztalra
  • A melegszendvics sütő fogantyújának hőszigetelése alapfelszereltség
  • A kábel hossza 85 cm
  • A csúszásgátló talpak garantálják a készülék stabilitását
  • A biztonsági pánt biztosítja a melegszendvics sütő lemezeinek rögzítését
  • Túlmelegedés elleni biztosítékkal is ellátták
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A szendvicssütő teljesítménye 700 W
  • Eme Sencor melegszendvics sütő tökéletesen ropogós melegszendvicset készít

Ínycsiklandozó, ropogós pirítósok bármikor

Süss ínycsiklandozó, ropogós pirítósokat reggelire, uzsonnára és vacsorára. Könnyedén elkészítheted őket ezzel az ügyes Sencor melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes a felülete, így biztos nem ég oda semmi. Ezen Sencor melegszendvics sütővel ínycsiklandozó négyszög alakú pirítósokat varázsolhatsz az asztalra, amit megbolondíthatsz kedvenc sajtoddal, szalámiddal és egyéb finomságokkal. Próbálj ki különböző új fogásokat, amiket soha nem fogsz megunni. Vagy sósan vagy édesen, de a pirítóst szinte mindenki szereti. Használd a képzelőerőd!

Szendvicssütő SENCOR SSM 4420SS Panini ...

Ezentúl bármikor grillezhetsz, időjárástól függetlenül. Készítsd el kedvenc grill fogásaid kényelmesen a konyhában. Ezen Sencor melegszendvics sütő grillező lemezei tortilla vagy panini grillezésére is nagyszerűen alkalmasak.

Legfontosabb a biztonságos működés

Egy ilyen megbízható Sencor melegszendvics sütő használata közben speciális kialakítás gondoskodik a biztonságunkról. A melegszendvics sütő hőszigetelt fogantyúval van felszerelve, így nem kell égési sérülésektől tartanod. A csúszásgátló talpak garantálják a készülék stabilitását használat közben. A biztonsági pánt kényelmesen rögzíti a sütőlemezeket. Bízhatsz a túlmelegedés elleni biztosítékban. A készülék felmelegedése után az étel behelyezhető, a hőmérséklet automatikusan szabályozásra kerül. Próbáld ki mind az édes, mind a sós fogásokat ezzel az erős, 700W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja
Négyszög Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Termék méretek

Magasság
9 cm Kész!
Szélesség
23,5 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SSM 4420SS Panini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSM 4420SS Panini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SSM 4420SS Panini.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ