Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sencor SSS 6500N

Termékkatalógus
Sencor SSS 6500N
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 60 W, Bluetooth, NFC technológia, USB, AUX, Android/iPod/iPhone támogatás, 3 hangsugárzó, USB-töltő mobil eszközökhöz
Kód:  JN400n2 Termékszám:  SSS 6500N Gyártó honlapja:

Sencor SSS 6500N

Ezen gömbölyded alakban érkező prémium bluetooth hangszóró bizonyára számos érdeklődő figyelmét megragadja. A Sencor SSS 6500N hangszóró szálcsiszolt alumínium felső panellel rendelkezik, valamint a fedőrács speciális szövet bevonatot kapott, amely megakadályozza a hang torzulását. A vezeték nélküli csatlakoztatásra a leggyorsabb technológiák, azaz NFC, illetve 15 m hatótávolságot kínáló Bluetooth-kapcsolat szolgál. Természetesen a 3,5 mm-es jack-el történő csatlakoztatás lehetősége is adott, sőt az USB port révén kedvenc zenéit akár külső merevlemezről, vagy pendrive-ról is megszólaltathatja.

SSS 6500N hangszóró - jellemzők

  • Szálcsiszolt alumínium felső panel és elegáns design
  • Különleges szövettel bevont fedőrács a minimális hang torzulás érdekében
  • Kiváló hangminőség a DSP hangfeldolgozó processzornak köszönhetően
  • Csatlakozás NFC technológia, Bluetooth, 3.5 mm-es jack, USB segítségével
  • Két centersugárzó és 60 W teljesítményű mélysugárzó
  • USB-töltő mobil eszközökhöz

Tiszta, kiváló minőségű és dinamikus hangzás

Az SSS 6500N hangszóró DSP technológiával, azaz digitális hangfeldolgozó processzorral felszerelve érkezik. Ezen hangszabályozásra szolgáló technológia gondoskodik a legjobb hangminőség bebiztosításáról. Kiegyensúlyozza az egyes zeneszámok hangerejét, ellenőrzi a maximális hangerőt, és mindezt dinamikus és tiszta hangkimenet mellett teszi meg.

Elegáns társ mindenki számára

A lehető legjobb hangreprodukcióról elsősorban a két centersugárzó, valamint a maximum 60 W teljesítményű mélysugárzó gondoskodik. Az elegáns designnal rendelkező készülék felső része a vezérlőelemeknek ad otthont. A hangszóró a jobb és gyorsabb orientáció érdekében beépített LED-es állapotkijelzővel is el lett látva. A csomagban 3,5 mm-es jack-el rendelkező kábel, valamit távirányító is található.

 
 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SSS 6500N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 6500N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SSS 6500N.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ