AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

SENCOR SWK 1590SS

Termékkatalógus
SENCOR SWK 1590SS
4,4 12 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, 1500 W energiafogyasztás, teaszűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, beépített szűrő, anyaga üveg
25 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENRK143 Termékszám:  SWK 1590SS Gyártó honlapja:
SENCOR SWK 1590SS 25 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

29 980 Ft
Szett megvásárlása

SENCOR SWK 1590SS

Sencor | Vízforraló SWK 1590SS teaszűrővel

Sencor | SWK 1590SS vízforraló teaszűrővel

A Sencor SWK 1590SS intelligens vízforraló vagyok

Sencor SWK 1590SS

Velem teát és kávét is készíthetsz egyszerre több személynek! Az SWK 1590SS elektromos vízforralója vagyok teaszűrővel, 1,5 literes kapacitásommal egyszerre több csészényi italt is elkészítek, sőt teafőzőként is használhatsz. A Sencor egy remekül látható vízszintjelzővel készített el, amely nagyon jól illik a dizájnos hőszigetelt markolatomhoz. 1500 W-os teljesítményemmel gyors és gazdaságos a működésem. Az intelligens funkcióinak hála olyan egyedülálló vízforraló vagyok, amelynek háza rozsdamentes elemekkel díszített hőálló boroszilikát üvegből készült.

Több hőmérsékletfokozat beállítása - 70/75/85/90/95/100 °C

Abban valószínűleg egyetértünk, hogy az ital hőmérséklete nagyon fontos az ital minősége és íze tekintetében. Mivel teakészítőként is funkcionálok, 6 különböző választható hőmérsékletszintet kínálok az egyes teafélékhez. A 70/75/85/90/95/100 °C-os hőmérsékletbeállítások közül választhatsz, amelyet egyetlen gombnyomással egyszerűen beprogramozhatsz a rozsdamentes acél alapon. Kényelmesen készítheted el a teát kannával és a szabadalmaztatott kivehető rozsdamentes acél szűrővel, utóbbit a felforralt víz mennyiségéhez mérten töltheted és pozicionálhatod a kannában. A szűrő a készletrésze, csak úgy, mint a különálló rozsdamentes acél fedél a sima víz forralásához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A KEEP WARM üzemmódban akár 30 percig is megőrzöm a beállított hőmérsékletet!

Nyugodtan elkészíthetsz velem egy nagyobb mennyiségű teát is! Amikor elértem a kiválasztott hőmérsékletet, hangjelzéssel tájékoztatlak, és ha éppen nem szeretnél levenni az alapról, akkor automatikusan megőrzöm a víz/tea hőmérsékletét akár 30 percig. Amint lejárt a KEEP WARM üzemmód, újramelegítheted a teát/vizet. Azáltal, hogy nem hagyom teljesen kihűlni a teát, megőrzöm a tea ízét és a benne található jótékony hatóanyagokat is.


A hármas védelem garantálja a biztonságot

Egy prémium minőségű, ellenálló üvegből és hosszú élettartamú rozsdamentes acélból készült vízforraló vagyok. Nagyszerű tulajdonságokkal és funkciókkal bírok, ezáltal megbízható vagyok, a teakészítés funkciónak hála pedig multifunkciós készülék is. Ehhez háromszoros védelmi rendszer társul, amely garantálja a biztonságos használatomat.
1. Túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezem száraz forralás esetén
2. Automatikusan kikapcsolok, amikor forralás közben eltávolítod a kannát az alapról
3. Automatikusan kikapcsolok, amikor elértem a forráspontot

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Műszaki adatok

  • Kivehető rozsdamentes acél szűrő teához, hozzávalókhoz és gyógynövényekhez.
  • Szabadalmaztatott összecsukható fedél rozsdamentes acélból
  • Be-/kikapcsolást jelző hangjelzés
  • Rozsdamentes acél fűtőalj rejtett spirál fűtőszállal
  • Speciális tervezésű kifolyó a víz csöpögésének és kiömlésének megakadályozásához
  • Hőszigetelt fogantyú

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SWK 1590SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SWK 1590SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SWK 1590SS.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ