Shop roku Akvizice ApF HU

SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml

Termékkatalógus
SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml
5 2 értékelés
Kozmetikai szett - tartalma: Arcszérum 50 ml, szemápoló szérum 15 ml - 43 369,23 Ft/100 ml
28 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS2043 Termékszám:  729238166387
SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml 28 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml

A fényűző SHISEIDO Ultimune Serum Set két prémium minőségű, könnyű állagú terméket kínál, amelyek jelentősen csökkentik az öregedés jeleit, növelik a hidratáltságot és ragyogóvá varázsolják a bőrt. Egy arcszérumot és egy ránctalanító szemszérumot tartalmaz a szett. A SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate hidratálja a bőrt, segít kisimítani a finom vonalakat és ráncokat, és lassítja a bőr öregedését. A SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate tökéletes ránctalanító ápolást és táplálást biztosít a szemkörnyéknek. A gazdag, nem komedogén formula nem tömíti el a pórusokat, nem tartalmaz ásványi olajokat, és minden bőrtípusra alkalmas. A rózsa, a lótusz és a zöld virágok kellemes illatával rendelkezik.

A SHISEIDO Ultimune Serum Set legfontosabb jellemzői

  • 2 prémium terméket tartalmaz, amelyek könnyű, az öregedés jeleit csökkentő formulákkal rendelkeznek
  • SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate hidratáló szérum az arcbőrre
  • Az egyedülálló technológiák láthatóan feszesítik, fiatalítják, hidratálják és védik a bőrt a káros hatásoktól
  • SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate ránctalanító szérum a szemkörnyékre
  • Eltávolíthatja a szem alatti sötét karikákat és táskákat, erősíti a bőr védekezőképességét
  • Mindkét termék hidratálja a bőrt, kisimítja a ráncokat, egészséges és friss megjelenést kölcsönöz
  • Nem komedogén formula ásványi olajok nélkül
  • SHISEIDO Ultimune Serrum Set a rózsa, a lótusz és a zöld virágok kellemes illatával

SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate szérum egyedülálló formulával

A benne lévő egyedülálló hatóanyagok láthatóan feszesítik és fiatalítják a bőrt. Emellett védi a bőrt a negatív külső hatásoktól is.A SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate rendszeres használatával bőröd hidratált, egészséges és friss megjelenésű lesz.

SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate az exkluzív szemkörnyék-ápoláshoz

Ez a ránctalanító szemkörnyék ápoló képes megszüntetni a szem alatti sötét karikákat és táskákat. A SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate erősíti a bőr védekezőképességét, rugalmasságot és feszességet kölcsönöz neki. Hatékonyan megakadályozza a szemkörnyék idő előtti öregedését. Kisimítja a ráncokat, intenzíven hidratálja a bőrt, és friss, egészséges megjelenésű bőrt eredményez. Nagyszerű eredményeket érhetünk el a SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate-tel kombinálva.

A szérum aktív összetevői:
ImuGeneration Technology - Reishi gombát tartalmaz, amely antioxidánsainak és poliszacharidjainak köszönhetően hidratálja és védi a bőrt az öregedés jeleivel szemben. Továbbá írisz gyökér kivonatot is, amely elősegíti a mélyhidratálást.
Exkluzív Ultimune Complex- bolgár rózsavízzel és élesztőkivonattal a bőr megerősítése és a káros külső hatásoktól való védelme érdekében.
Ginkgo biloba, kakukkfű és shiso kivonat - antioxidáns hatásúak, védik a bőrt a tökéletlenségektől.

A szérum alkalmazása:
A Shiseido Ultimune Power szérumot minden reggel és este vidd fel a megtisztított bőrre, mielőtt krémet használnál. Nyomd meg a pumpát 2-szer, hogy 1 adag szérumot kapj, és vékony rétegben kend fel az arcodra.

A koncentrátum alkalmazása:
Minden reggel és este vidd fel a megtisztított szemkörnyéki bőrre.

A csomag tartalma:
SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate 50 ml
SHISEIDO Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate 15 ml

Összetétel

Arcszérum:
VÍZ (AQUA/EAU)・SD ALKOHOL 40-B (ALKOHOL DENAT. )・GLICERIN・BUTILÉNGLIKOL・DIMETIKON・DIGLICERIN・PEG/PPG-17/4 DIMETIL-ÉTER・FENOXIETANOL・TRIETIL-HEXANOIN・IZODECIL-NEOPENTANOÁT・TREHALÓZ・AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/BEHENET-25 METAKRILÁT KERESZTPOLIMER・PEG-14M・AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER・PEG/PPG-14/7 DIMETIL-ÉTER・TOKOFERIL-ACETÁT・ROSA DAMASCENA VIRÁGVÍZ・ALKOHOL・ILLATANYAG (PARFÜM)・DINÁTRIUM-ÉDTA・KÁLIUM-HIDROXID・SZILÍCIUM-DIOXID・IZOCETÁT-10・LINALOOL・LAURIL-BÉTAIN・NÁTRIUM-METABISZULFIT・GINKGO BILOBA LEVÉLKIVONAT・GERANIOL・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEVÉLKIVONAT・NELUMBO NUCIFERA CSÍRA KIVONAT・HIDROXIPROLIN・HOUTTUYNIA CORDATA KIVONAT・SANGUISORBA OFFICINALIS GYÖKÉR KIVONAT・NÁTRIUM-KARBOXIMETIL-BÉTA-GLÜKÁN・THYMUS SERPYLLUM KIVONAT・BHT・LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA VIRÁG FERMENT SZŰRLET・PERILLA OCYMOIDES LEVÉL KIVONAT・NÁTRIUM BIKARBONÁT・IRIS FLORENTINA GYÖKÉR KIVONAT・NÁTRIUM BENZOÁT・GANODERMA LUCIDUM (GOMBA) SZÁR KIVONAT・.

Szemszérum:
VÍZ(AQUA/EAU)・DIMETIKON・GLICERIN・DIPROPILÉNGLIKOL・ALKOHOL DENAT. ・SORBITOL・PEG-10 DIMETIKON・DIMETIKON/VINILDIMETIKON KERESZTPOLIMER・METILGLÜKET-10・NÁTRIUM-KLORID・NYLON-12・PEG/PPG-19/19 DIMETIKON・HIDROGÉNEZETT POLIIZOBUTÉN・FENOXIETANOL・CETIL-ETILHEXANOÁT・ERITRITOL・SZACHARID IZOMERÁTUM・CELLULÓZ GUMI・BUTILÉNGLIKOL・PEG/PPG-14/7 DIMETIL-ÉTER・TOKOFERIL-ACETÁT・ROSA DAMASCENA VIRÁGVÍZ・ILLATANYAG (PARFÜM)・TOKOFEROL・TRINÁTRIUM-EDTA・CITROMSAV・NÁTRIUM-CITRÁT・PPG-3-DIPIVALÁT・FITOSZTERIL-MAKADAMIÁT・LINALOOL・NÁTRIUM-METABISZULFIT・GERANIOL・GINKGO BILOBA LEVÉLKIVONAT・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEVÉLKIVONAT・NELUMBO NUCIFERA CSÍRA KIVONAT・ALKOHOL・NÁTRIUM-KARBOXIMETIL-BÉTA-GLÜKÁN・THYMUS SERPYLLUM KIVONAT・PERILLA OCYMOIDES LEVÉLKIVONAT・IRIS FLORENTINA GYÖKÉRKIVONAT・GANODERMA LUCIDUM (GOMBA) SZÁRKIVONAT・

Paraméterek

Űrtartalom
65 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szemszérum, Arcszérum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
65 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szemszérum, Arcszérum Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Ultimune Serum Set 65 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHISEIDO Ultimune Serum - Súprava, 65 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ